изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:07 EEST
Кървавочервено езеро смайва туристите във Франция    
Любопитно

Кървавочервено езеро във Франция може да изглежда като сцена от филм на ужасите, но в действителност е спиращ дъха природен феномен, с които мнозина туристи се сблъскаха в популярен френски курорт.



Удивителното езеро в Камарг, Южна Франция, може да изглежда много драматично, но в действителност се е създало заради високите нива на сол във водата. Странното езеро било уловено от фотографа Сам Добсон от Москва.

51-годишният фотограф се натъкнал на странната сцена случайно, докато пътувал из Франция. "Чел съм много неща за Камарг, но никога не съм чувал нищо за това. Пътувах към плажа, когато видях удивителното езеро. То изглежда невероятно от далеч, но е още по-удивително, когато се доближиш. Солени кристали могат да се видят навсякъде", разказва Добсон.

"Всяка област е покрита с кристали и с червената вода като фон изглежда като нещо извънземно. Странното е, че има езера отляво и отдясно и те са точно такива, каквито очаквате - с нормална вода. Въпреки многобройните ми пътувания никога не бях виждал подобно нещо", сподели още Добсон. http://news.bgnes.com/

 


Сходни връзки

Кървавочервено езеро смайва туристите във Франция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди