изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:09 EET
ХОРОСКОП ЗА 10 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 10 АВГУСТ

ОВЕН - Проявеното ви упорство при постигане на целите днес ще ви направи съзвучни с хармонията на деня, от което успехите ви ще станат видими за повече хора.

ТЕЛЕЦ - Вземайки нещата в свои ръце, ще се погрижите и направите всичко онова, което считате за нужно, за да си осигурите финансов и душевен комфорт.

БЛИЗНАЦИ - Смелостта ви при взимане на решения и водене на преговори ще ви носи желаните резултати, заставайки на принципни позиции и като уважавате интересите и на другата страна.

РАК - За разлика от самостоятелните изяви, ще бъдете толерирани в екипната работа днес и без особени затруднения ще отхвърлите много задачи.

ЛЪВ - С настроение ще работите върху нови задачи и избор на друго, доходно занимание, върху което сте мислили и за което сте подготвени.

ДЕВА - Деловият подход към интересуваща ви задача ще постави начало на нов период в бизнеса, професионалното ви развитие и там, където влагате енергията си.

ВЕЗНИ - Очевидно даденостите ви удовлетворяват и възползвайки се практично от тях, ще можете по-лесно да организирате и реализирате поредната си идея.

СКОРПИОН - Проявената ви щедрост и разбиране към нуждите на близките ви се отразява положително на духа и работоспособността ви, чувствайки се полезни, добри и сговорчиви.

СТРЕЛЕЦ - Възползвайте се от добрата енергетика и бъдете смели в решенията и действията си. Каквото зависи от вас го направете, за да успеете във всичко, с което се захванете днес.

КОЗИРОГ - Благоприятно време за осъществяване на промените, върху които сте мислили и считате за важни. Дори и в отпуска да сте, няма да се откажете и да припечелите нещо, ако се появи такава възможност. ВОДОЛЕЙ - Ще бъдете актуални и успешни във всичко, което правите, ако съобразите действията и намеренията си с даденостите на работното място и покрай вас.

РИБИ - Практичният ви усет за нещата днес ще ви направи по-загрижени за бизнеса и финансите ви. И в тази посока ще имате добри резултати, стига да работите в екип, да сте честни и справедливи.

 

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди