изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:31 EEST
АЛБЕНА ПУСКА СЕМЕЙНА ИГРА ЗА РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН    
Туризъм

Курортен комплекс „Албена” ще посрещне 43-ия си рожден ден със семейна игра „Ваканция в Албена” на български и английски език. Тя е за деца над 4-годишна възраст и е по идея на Руслан Йорданов – ръководител сектор „Реклама” и PR на „Албена” АД. Играта е реализирана съвместно с фирма „Мойра - СД - Бакалова сие”, която е специализирана в създаване и производство на детски игри.

 Albena, panorama Albena Albena



„Семейната игра е първата по рода си в България, тъй като тя ще даде възможност на нейните притежатели не само да се забавляват, но и да опознаят курортния комплекс. Играта обединява картография и книгоиздаване. Върху игралното поле (картата на Албена), което ще се сглобява като пъзел, участниците ще се предвижват по маршрути с пионки след хвърляне на зарче, като по пътя си ще срещат интересни препятствия. С малко пумпалче ще се отгатват обектите в комплекса, като в помощ на участниците ще бъдат 4 книжки. Към играта има и подарък – торбичка, в която всеки може да си събере мидички от плажа”, обяви управителят на „Мойра - СД - Бакалова сие” Даниела Бакалова.   

Рожденият ден на курортен комплекс „Албена” е на 24 август. Домакините са подготвили множество изненади и подаръци за своите гости.

НДТ

 


Сходни връзки

АЛБЕНА ПУСКА СЕМЕЙНА ИГРА ЗА РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
АЛБЕНА ПУСКА СЕМЕЙНА ИГРА ЗА РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН
Автор: Anonymous да 2012-08-10 @ 08:37 EEST
Tози Руслан е такава куха лейка,че представа си нямате!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди