изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:11 EET
7 загинали и 8 ранени при кървава автогонка в Румъния    
По светаСедем души са загинали, а други осем, сред които и две деца - на 5 и 10 години, са ранени след незаконна автомобилна гонка по пътя край източния румънски град Тулча, съобщи румънската агенция Медиафакс.

Верижната катастрофа е станала в четвъртък вечер, като са се ударили три автомобила - два Ауди А6 и едно БМВ. Един от тях обаче не е участвал в гонката. В него е пътувало семейство с двете пострадали деца, което е отивало на сватба в Тулча.

Другите две коли обаче са се движили с изключително висока скорост, когато единият шофьор - 21-годишен мъж без книжка, блъснал колата, която задминавал и я изпратил в канавката. След това изгубил контрол над волана и се ударил в другия автомобил.

Шестима са загинали на място, а седмият е починал по време на операция в болницата в Тулча.

Тази сутрин четиримата най-тежко пострадали - двама мъже на възраст между 20 и 30 години, по-малкото дете и една жена са транспортирани с два хеликоптера в болници в Букурещ. Всички са в критично състояние, в кома и с множество наранявания.

Пътят край Тулча е известен като неофициална автомобилна писта, където често стават инциденти, коментират от местната полиция.
http://dnes.dir.bg/
 


Сходни връзки

7 загинали и 8 ранени при кървава автогонка в Румъния | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди