изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:47 EEST
2-годишни близначки насилвани в дома на приемна майка    
Новини

Момиченца близначки на 2 години бяха изведени по спешност от дома на премна майка в шуменското село Златна нива. Социални работници имали анонимен сигнал, че децата са обект на посегателство. Неизвестно лице им се обадило по телефона с думите: "Събуйте им пликчетата и ще видите".



Служителите на Отдела за закрила на детето в Нови пазар се задействали светкавично. В сряда вечерта инспекторите отишли в дома на приемната майка. Външно на близначките им нямало нищо. При проверка на гениталиите им обаче открили, че имало множество кръвонасядания, охлузвания, драскотини. Следите изглеждали сякаш са нанесени от многобройни ощипвания. Някои били стари, други - нови.


"Няма сексуално насилие, но кожата им е насинена", станало ясно след преглед при гинеколог. От дирекция "Социално подпомагане" в Шумен обявиха, че децата още на другия ден са дадени в ново приемно семейство.


Сега полицията ще изяснява как са нанесени травмите на децата. Отхвърлена е версията, че могат да се появят толкова много петна при падане или тътрене по земята.
Близначките живеели при приемната майка Юзюля Ибрахим. Жената е ромка, но е приемен родител от дълго време (за трети път взема деца в дома си). Момиченцата били на многодетна майка, която заминала в чужбина и ги зарязала.


Юзюля ги приела с памперси, ядяли само мляко. Научила ги да казват кога имат пиш, готвела им супи, обличала ги много добре, разказват хора от Златна нива.
През последния месец на гости на жената дошли внуците - момиче на 14 г. и момче на 13 г. Разследващи обсъждат версията за детска ревност. Възможно е и външен за фамилията човек да е нанесъл травмите на децата, за да бъдат те отнети и после да бъдат лесно осиновени. "Децата са много красиви", казват хората. http://www.trud.bg/

 


Сходни връзки

2-годишни близначки насилвани в дома на приемна майка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди