изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:12 EET
Собственици на музикален магазин спечелиха ?190 млн. от лотария    
Любопитно Британците Ейдриън Бейфорд и съпругата му Джилиан от Хавърхил в Съфолк са щастливците, спечелили над 148 милиона лири (190 милиона евро) от лотарията "Евромилиони" миналата седмица.

Ейдриън Бейфорд е на 42 години, съобщи в. "Дейли телеграф", цитиран от БТА. Именно той е улучил щастливите числа.
Двамата със съпругата му Джилиан имат две деца. С тях живеят в скромна нова къща на тиха уличка в Хавърхил. Те се питали миналата седмица как ще изкарат месеца.

Печелившия билет Ейдриън Бейфорд купил от магазинче наблизо, където често се отбива за бонбони за децата си.
"Купихме си билета, защото имахме нужда от пари", разказа Джилиан Бейфорд, цитирана от АФП и БГНЕС. "Всички дърпат дявола за опашката с рецесията и този месец беше особено труден. Беше наистина трудно", разказа Джилиан, която е медицинска сестра в болница.

Ейдриън и Джилиан са отворили музикалния си магазин заедно преди седем години. Миналата година са успели да се преместят и в по-голям дом близо до него.

Със спечелената сума новите милионери стават по-богати от Том Джоунс, Род Стюарт, Ридли и Тони Скот. Те са 516-и в класацията на най-богатите на в. "Сънди таймс".

Супер джакпотът е абсолютен рекорд в евро и втората най-голяма печалба в паунди във Великобритания – 148,6 милиона паунда спрямо 161 милиона паунда, спечелени преди една година от двойката Колин и Крис Уейр от Шотландия.

В лотарията могат да вземат участие жителите на Франция, Великобритания, Испания, Белгия, Швейцария, Португалия, Австрия, Ирландия и Люксембург. За спечелването на джакпота трябва да бъдат познати 7 числа от 61. Шансовете за това са около 1 на 116 000 000. Цената на един лотариен билет е 2 евро. www.dir.bg
 


Сходни връзки

Собственици на музикален магазин спечелиха ?190 млн. от лотария | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди