изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 07:54 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалите почивни дни са регистрирани 4 криминални престъпления. Контролните органи са съставили 62 акта и 120 фиша.   

      

-          На 13 август около 00:50 часа в град Добрич, автопатрул на Първо РУП, подава светлинен и звуков сигнал на лек автомобил „Сеат” с добричка регистрация. Водачът на МПС, не спира на подадения сигнал на контролните органи, продължава своето движение и предизвиква ПТП. Блъска се в друго паркирано МПС. При извършената проверка, се установява, че водача Н.Д. (25г.) от град Добрич е неправоспособен. При извършената проверка за алкохол с техническо средство се установява, наличието на 1,76 промила алкохол в издишания от водача въздух. Взета е кръвна проба по надлежния ред. Неправоспособния водач  за срок от 24 часа. Образувано е досъдебно производство по описа на Първо РУП – Добрич.

 

-          На 12 август в РУП Албена е получено съобщение, за това, че водач на лек автомобил „Опел” с варненска регистрация, управлява МПС след употреба на алкохол. Незабавно е изпратен автопатрул, който в района на „Равна гора” над село Оброчище, спира МПС. При извършената проверка за алкохол с техническо средство се установява, че 43-годишната М.Т. от град Каварна, управлява МПС, с наличието на 2,63  промила алкохол. Същата е задържана със заповед за 24 часа в РУП Албена. Работата по случая продължава.

 

            През изминалите почивни дни на територията на ОД НА МВР Добрич, са възникнали 10 пожара на сухи треви и отпадъци без материални загуби. Два пожара с материални загуби са регистрирани на територията на ОУ „ПБЗН”.

 

-          На 12 август е получено съобщение за пожар в района на комплекс „Простор” в Добрич. Късо съединение е причинило пожар в лек автомобил „Рено” с варненска регистрация. Вследствие на огъня са нанесени значителни материални щети по МПС.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди