изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:54 EEST
УЕФА гони ЦСКА от Европа за 3 години    
Спорт

УЕФА ще изхвърли ЦСКА от европейските клубни турнири за 3 години.От централата вече са изпратили на "Армията" и БФС писма, с които уведомяват, че "червените" са прекрачили всички граници и е дошло време за сурова санкция.



Конкретната причина за наказанието е поредното забавяне на ЦСКА с изплащането на дълга към Черноморец (Бургас) за Мишел Платини.

Очаква се в края на месеца УЕФА да обяви официално 3-годишното наказание на "червените".

Все пак има минимални шансове БФС да спаси за пореден път клуба.

Припомняме, че и дисциплинарната комисия към БФС наказа ЦСКА. Санкцията е лишаване от домакинство за един мач. Причината е непристойното поведение на феновете на тима по време на дербито с Литекс в събота.

Тогава феновете на "армейците" хвърляха димки и бомбички и раниха двама души. Така "червените" няма да могат да приемат Локомотив (Пловдив) в столицата. Срещата е от третия кръг на "А" група и е предвидена да се играе на 25 август от 20:00 часа.

Наложеното от ДК наказание означава, че следващото домакинство на "армейците" ще бъде чак на 15 септември срещу Ботев Враца.

Това е поредната санкция, която ЦСКА отнася от БФС. Наскоро на "червените" им бе забранено да картотекират новите си попълнения и по тази причина Стойчо Младенов беше принуден да запълва групата с юноши.  http://www.sportni.bg
 


Сходни връзки

УЕФА гони ЦСКА от Европа за 3 години | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди