изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:02 EEST
“БРАЗИЛСКАТА ФАНТАЗИЯ” НА ДОБРИЧКА СЦЕНА    
НовиниЛатино ритми огласиха Добрич миналата вечер. Това стана благодарение на спектакъла "Бразилска фантазия", на който добричлии имаха възможността да присъстват в Летния театър. Напук на отпускарския период, в който градът е почти празен, стотици дойдоха, за да се насладят на красотата на горещите латиноамерикански танци, да се докоснат до част от осмото чудо на света - Карнавала в Рио де Жанейро.

 И докато част от зрителите споделиха, че видяното се е разминало с очакванията им, то други подкрепяха всяко едно от изпълненията с аплодисменти.

С шоуто си Бразилската национална компания отведе присъстващите на пътешествие из южноамериканската държава. На сцената на Летния театър оживяха традиции и легенди, предадени чрез характерните за Бразилия танци. Най-големи аплодисменти предизвикаха акробатичните изпълнения на мъжете-танцьори. Добричлии с удоволствие ръкопляскаха и на красивите тоалети на мулатите и мулатките. В края на спектакъла на сцената излязоха и зрители, които танцуваха заедно с представителите на Бразилската национална компания.

Сред присъстващите на бразилското шоу бяха кметът на Добрич Детелина Николова, от чието име бе поднесена кошница с цветя, и заместникът й Камелия Койчева. НДТ    

 


Сходни връзки

“БРАЗИЛСКАТА ФАНТАЗИЯ” НА ДОБРИЧКА СЦЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди