изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:10 EEST
Невероятно, 4 български гола в един мач от Шампионска лига    
Спорт
Лиляна Костова и съотборничките й в Аполон (Лимасол) постигнаха впечатляваща победа с 21:0


Четири български гола в един мач от Шампионска лига! Звучи невероятно, но е факт. Впечатляващото представяне е на сънародничката ни Лиляна Костова, която с тима си Аполон (Лимасол) мачка наред в най-престижната клубна надпревара на Стария континент.
2_18.jpg
Кипърският отбор с българката в редиците си разби с 21:0 албанския Ада Велипое във втория си мач от груповата фаза на първия кръг. Костова, която е най-добрата нападателка в женския ни футбол в момента, вкара 4 от попаденията за Аполон. 24-годишната бивша състезателка на ЛП Суперспорт откри резултата още в 3-ата минута, а след това се разписа в добавеното време на първата част от дузпа, в 49-ата и в 59-ата минути.

Повече от нея вкара единствено румънката Лаура Рус - 5 попадения.

Костова се представи отлично и в първия мач на Аполон (Лимасол) в Шампионската лига. В него кипърците разбиха със 7:0 Клаксвик от Фарьорски острови, а българката се отчете с 2 гола.

Преди последните срещи от груповата фаза Аполон и украинките от Харков имат по 2 победи от 2 двубоя. Директният им сблъсък е утре, като победителят се класира за втория кръг на Шампионската лига. http://www.blitz.bg

 

2_19.jpg

 


Сходни връзки

Невероятно, 4 български гола в един мач от Шампионска лига | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди