изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 01:28 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие на територията на ОД НА МВР Добрич са регистрирани 3 криминални престъпления.



 

-         На 15 август около 11:00 часа в РУП Балчик, е получено съобщение за извършена кражба от частен имот във вилната зона на града. При посещение на място е установено, че за времето от 9:45 часа на 14 август до 0:30 часа на 15 август, неизвестен извършител прониква през незаключена входна врата на имота. Извършена е кражба на преносим компютър. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП Балчик.

 

-         На 15 август около 19:00 часа в Първо РУП – Добрич е получено съобщение за гръмнала газова бутилка в частен дом на територията на град Добрич. Вследствие на техническа неизправност на газовата бутилка е пострадала М.Й. (75г.) от град Добрич. Жената е с изгаряния, настанена за лечение във Военно медицинска болница Варна с опасност за живота.

 

Две кражби на мобилни телефони са разкрити от служителите на РУП Албена.

 

-         На 5 юли, в РУП Албена, е получено съобщение за кражба на мобилен телефон от заведение за бързо хранене на територията на село Кранево. След проведени оперативно - издирвателни мероприятия е установен извършителя на престъпното деяние – Д.Д. (39г.) от град Варна. Вещта обект на кражбата е иззета и върната на собственика.

-         На 21 юли, в РУП Албена е регистрирана кражба на мобилен телефон от хотелска стая, собственост на беларуската гражданка А.К. (30г.). След проведени оперативно издирвателни мероприятия, служителите на РУП Албена, установиха извършителят на кражба. Вещта обект на кражбата е иззета от 50-годишният И.Т. от град Добрич.

 

 

 

При полицейска проверка на територията на град Каварна, криминалисти откриха 8 плика със суха тревна маса.

 

-         На 15 август при провеждане на специализирана полицейска операция по линия на ”наркоразпространението”, е извършена проверка на М.К. (16г.) от град Каварна. В хода на проверката в непълнолетният каварненец са открити 8 плика със суха тревна маса, която при полевия тест е реагирала на наркотичното вещество – „канабис”. Работата по случая продължава.

 

Контролните органи са съставили 44 акта и 83 фиша за констатираните от тях нарушения.

 

            На територията на ОД НА МВР Добрич, са възникнали 13 пожара на сухи треви и отпадъци без материални загуби.

 

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди