изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2021-01-20 @ 19:59 EET
ЕК СТАРТИРА ФОТОКОНКУРС "ЕВРОПА В МОЯ РЕГИОН"    
Европейски съюзЕвропейската комисия стартира фотоконкурс ''Европа в моя регион", с краен срок за подаване на снимки 31 август 2012 г., съобщава на сайта си областната администрация. Оттам поясняват, че в конкурса могат да участват проекти, финансирани в рамките на Програмата за Трансгранично сътрудничество Румъния - България 2007 - 2013 г.

 Наградата  ще е  фото-оборудване на стойност до 1000 EUR и екскурзия за двама до Брюксел.

Можете да участвате със снимка на проект, изпълняван в Румъния/България, който е бил или все още се финансира от Европейските Фондове за Регионално Развитие.

Конкуренцията включва две категории - "Моят проект" - за бенефициентите на Програмата за Трансгранично сътрудничество Румъния-България 2007-2013 г. и "Очевидец" - за всеки, който живее в ЕС, видял е или е участвал в проект, който му харесва в неговия регион или друг региони на ЕС.

Изображението /снимката/ трябва да включва доказателство, че проектът е финансиран от фондовете на ЕС за развитие на регионите - например един билборд, индикатор, табела и други с името на проекта, логото на програмата, която финансира и знамето на Европейския съюз. Снимката трябва да бъде публикувана на Facebook страницата на Комисията - секция "Европа в моя регион - фотоконкурс" на адрес https://www.facebook.com/EuropeanCommission/app_386310531430573. Всички участващи фотоси ще бъдат оценявани от гледна точка на естетическа стойност, качество, креативност и значение за регионалната политика на Европейския съюз. Ще бъдат избрани двама победители от всяка категория - един чрез гласуване (харесвания - гласуването ще започне на 31 август и ще приключи на 7 септември); другите - определени от журито, от снимките с най-много харесвания.

Победителите ще получат 1000 евро за покупката на цифрово оборудване и екскурзия за двама в Брюксел по време на Дните на отворените врати - Европейската  седмица на регионите и градовете (8 - 11 октомври 2012 г.). Тези, които проявяват интерес повече информация могат да намерят на Twitter:@EU_Regional и Facebook страницата: https://www.facebook.com/EuropeanCommission. НДТ

 


Сходни връзки

ЕК СТАРТИРА ФОТОКОНКУРС "ЕВРОПА В МОЯ РЕГИОН" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2021 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди