изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 17:22 EEST
Дискотека превърната в плантация с канабис    
Ред и сигурностМодерна нарколаборатория за производство на марихуана разкриха служители на ГДБОБ и Областната дирекция на МВР – Смолян. Иззети са листна маса и цвят  от канабис с тегло 82 килограма, чиято пазарна стойност може да достигне 1 милион лева. Полицията издирва 55-годишния мъж, наел помещението в гр. Доспат.


Помещението, ползвано за лаборатория, е било добре маскирано, с два входа и 5 сантиметрова изолация, разказаха спецполицаите. При нахлуването им в неработещата дискотека в центъра на Доспат, те открили истинска плантация на площ от 110 квадратни метра. Вътре се поддържала постоянна температура от 21 градуса и висока влажност. При проверката са открити общо 1011 растения в различна зрялост с височина от 50 до 150 сантиметра.

Канабисът, открит от смолянските полицаи е с изключително високо качество. Наричат го „Холандец”.

Добрина Ангелиева - говорител на ОД на МВР- Смолян:
- Помещението е било много добре оборудвано, със специална техника за отглеждане на марихуаната, със специални лампи, климатици, вентилатори и друга техника, необходима за отглеждането на една качествена марихуана.

Полицията все още издирва 55-годишния наемател на дискотеката. Установено е още, че ползваният от него лек автомобил „Порше Кайен” е бил откраднат и през май т.г. е обявен за издирване от ІV РПУ–СДВР.  http://bnt.bg
Автор: Величка Петкова
 


Сходни връзки

Дискотека превърната в плантация с канабис | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди