изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:21 EEST
Тежък сблъсък отне живота на двама на пътя Варна-Бургас (снимки 18+)    
Новини

Двама души са загинали при катастрофа на главен път Варна - Бургас в района на с. Старо Оряхово, съобщи „Фокус".

Двама души са загинали при катастрофа на главен път Варна - Бургас в района на с. Старо Оряхово Двама души са загинали при катастрофа на главен път Варна - Бургас в района на с. Старо Оряхово Двама души са загинали при катастрофа на главен път Варна - Бургас в района на с. Старо Оряхово



Инцидентът е станал тази сутрин около 5:30 часа.  Жертвите на сблъсъка между "Ситроен" и "Тойота" са мъж и жена на 38 и 39 години. Те са били пометени от пътуваща в посока към Варна жена, която е влязла в насрещното, съобщи petel.bg. Тя се е движила с бясна скорост. На пътя не личало да е имало спирачен път. Возилото на загиналите е излетяло в канавката в опит водачът да избегне удара. Пътуващите вътре са загинали на място, а жената, която е предизвикала трагедията е само с фрактура.

Движението на главен път Варна - Бургас в района на село Старо Оряхово е силно затруднено, образували са се колони от автомобили.

Специалисти от Четвърто РУП - Варна извършват оглед на мястото на катастрофата.

В района на Варна са станали 23 пътнотранспортни произшествия през изминалото денонощие. При една от катастрофите е пострадал пешеходец, но той е без опасност за живота. При всички останали инциденти са нанесени само материални щети и няма пострадали граждани.

http://www.trud.bg/

 


Сходни връзки

Тежък сблъсък отне живота на двама на пътя Варна-Бургас (снимки 18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.57 секунди