изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:38 EET
Близо 100 онанисти бродят из София    
Новини Около 100 онанисти стряскат жени и малки деца в София. Толкова е броят на регистрираните мъже за последните 2 години, които не се притесняват да се самозадоволяват пред публика в паркове, училища и спирки на метрото в столицата, пише в. "Монитор".

Сред тях има хора с уважавани професии като преводачи на специализирана литература, бивши актьори и военни, на които животът им поради една или друга причина се е обърнал и това е отключило желанието им да си показват гениталиите на публични места, съобщиха пред „Монитор" разследващи от група „Детска престъпност" в Столичната дирекция на вътрешните работи.

Само преди около месец мъж на средна възраст изплаши цял блок в Студентския град. Според студентките непознатият спирал сиво „Волво" с регистрационен номер СА 2432 НТ около паркинга пред вход Б на 53-ти блок посред бял ден и в продължение на 30 минути мастурбирал в автомобила си, докато покрай него минавали девойки. Въпреки че едно от момичетата си изкарало акъла успяло да запомни номера и да разкаже на останалите от блока. Заради натрапника всички охранители от вход Б са били предупредени да са нащрек за сивото „Волво", а в будката на пазачите има и бележка, с която се уведомяват живеещите в общежитието на УНСС за опасността.

Проверка на „Монитор" показа, че никой от блока не е подал жалба срещу онаниста в полицията, но от столичното Седмо районно са започнали издирването на мъжа, след като случаят стана публичен.

„Откакто ни предупредиха да внимаваме за такава кола и ако я видим да се обаждаме в полицията, не сме го виждали сигурно е сменил мястото си, обясни един от пазачите в блок 53. Домакинът на общежитието разказа, че след като момичето, което видяло онаниста в действие, съобщило във „Фейсбук" за случката, си навлякло редица шеги и подигравки в социалната мрежа от връстниците си.

Разследващите от група „Детска престъпност" в СДВР смятат, че онанистите подобно на педофилите имат проблеми в психично-физиологичното си развитие. Ярък пример за такъв човек беше убождачът Валентин Пенчев, който се възбуждаше единствено когато боцка малки деца със спринцовка.

Другият възможен фактор за подобно поведение е внезапен срив в личния живот на мъжа.

Такъв е случаят с бивш военен от поделението в Горна баня, който бил изгонен от армията, защото започнал да пие. След уволнението останал без пенсия, развел се със съпругата си и това отключило желанието му за самозадоволяване на обществени места.

Алкохол и лични проблеми станали причина бивш преводач на специализирана литература от френски език и актьор да мастурбира пред погледа на малки деца на възраст от 10 до 14 години. Владимир, известен с прякора Графа, причаквал малчуганите на площадка между две детски градини в столичния квартал „Белите брези". След като хлапетата дали точно описание на извършителя, полицаи заловила онаниста. Пред разследващите възрастният мъж разказал, че имал проблеми с простатата и просто често му се налагало да уринира.

Преди да стигне дотам, Графа работел в Алжир, където спечелил добри пари и се прибрал в България. Заради отличния си френски започнал да прави преводи в здравно списание. Алкохолът обаче преобърнал живота му, съпругата му го напуснала, останал без работа, а преди време попаднал в капана на имотни измамници.

„Започна да живее като клошар, да не се къпе, да се напива и да ходи по малка и голяма нужда в стаята, в която живее, въпреки че имаме баня и тоалетна", разказаха негови близки. Заради скитническия си начин на живот Владо станал и жертва на имотни измамници, на които прехвърлил и етажа от семейната си къща в центъра на София, която се оценява на няколкостотин хиляди евро.

От аристократичен род е преди 9 септември баща му рисуваше банкнотите, както и марките. На млади години се е снимал във филми заедно с именития ни актьор Иван Кондов", разказаха съседи на Графа.

За изпълненията си онанистите най-често получават нищожни наказания, тъй като ги съдят за хулигански прояви. Една от най-честите санкции за свалянето на гащите пред публика е пробация. http://www.cross.bg

 


Сходни връзки

Близо 100 онанисти бродят из София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди