изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:09 EET
Милионерка от САЩ: Убих сина си, защото баща му Емил Цеков го тормозеше сексуално    
По света Мултимилионерката Джижи Джордан е обвинена в убийството на своя 8-годишен син-аутист, като го натъпкала с лекарства в луксозна хотелска стая в Манхатън през 2010 г. Докато чака съдебния процес, който ще се състои през следващата година, 51-годишната Джордан говори пред “Ню Йорк Дейли нюз” и обясни защо е отнела живота на сина си Джъд, след което е направила и опит за самоубийство.

Мултимилионерката твърди, че сексуален тормоз, упражняван върху Джъд от неговия биологичен баща, измамническа схема за милиарди долари и връзки с мафията на неговия пастрок са я принудили да извърши “убийството по милост”.

На 4 февруари 2010 г. полицаите нахлуват в стаята на Джордан в хотел “Пенинсула”, където те откриват Джъд с пяна, излизаща от устата, и майка му, която “бръщолевила в несвяст”. Оказаната първа помощ не е успяла да съживи Джъд.

“Районната прокуратура в Манхатън ме нарича убийца на дете. Но аз се опитах да убия и себе си заедно със сина си, за да го спася от живот на сексуален тормоз”, каза Джордан пред изданието.

По нейните думи, тя не е имала друг мотив за убийството на сина си, за който се е грижила цял живот. Тя твърди, че го е обичала и затова го е водила в най-добрите болници и при най-добрите лекари. Тя отхвърля и първоначалните обвинения на прокуратурата, според които е отнела живота на детето, за да може да живее спокойно като човек от хайлайфа. Джордан добавя, че ако е искала да се отърве от детето, би го изпратила в институция, но не го направила, защото го е обичала.

Джордан също отрича и твърденията на прокуратурата, че е психично болна. Тя твърди, че е убила сина си, за да го спаси от “ужаса, причиняван му от чудовищния му баща”.

Екипът от топ адвокати на майката ще защитава в съда тезата за “алтруистично убийство на собственото дете” или убийство, при което родителите са убедени, че правят добро на детето си. Очаква се процесът да бъде много труден.

Джордан, бивш изпълнителен директор на фармацевтична компания и медицинска сестра, се омъжва за своя пръв съпруг Рей Мира през 1998 г., след като двамата са партньори в много успешни фармацевтични компании.

Джордан твърди, че Мира е замесен с мафията във Филаделфия – Ла Каса Ностра – и е част от черния пазар за лекарства за ХИВ и хемофилия чрез своята компания Allion Healthcare. Тя добавя, че не е знаела за мафиотските връзки на Мира, когато е сключвала брак с него.

През юли прокуратурата на щата Ню Йорк обвинява четирима души в продажбата на замърсени, разредени или с изтекъл срок на годност лекарства на стойност 274 милиона долара чрез притежаваната от Allion Healthcare компания MOMS Pharmacies. Мира, срещу който не са повдигани обвинения, отрича да е замесен.

След като се разделя с Мира през 2001 г., Джордан среща българският инструктор по Йога Емил Цеков в своя фитнес зала. Впоследствие двамата зачеват Джъд. По-късно Цеков се отказва от родителските си права върху Джъд, но продължава от време на време да се вижда с детето.

Тогава Мира, който продължава да е женен за Джордан и да работи с нея, осиновява Джъд. Двойката се развежда през ноември 2001 г. Само шест дни по-късно Джордан се омъжва за Цеков.

Двамата се развеждат през 2006 г. Джордан твърди, че Джъд й разказал как Цеков го е тормозил сексуално откакто е бил малко бебе. “Обърнах се към властите в три щата, но не успях да убедя някой да започне съдебно преследване срещу него”, казва тя.

Срещу Цеков никога не са били повдигани обвинения в каквото и да е престъпление. Той отрича обвиненията на бившата си съпруга и ги определя като “напълно откачени”.

По думите на Джордан, тя впоследствие разбрала, че Мира осиновил Джъд, само за да прикрие с неговото име средства и да защити себе си. Тя обвинява Мира в това, че е наел Цеков, за да я докара до лудост, защото е открила, че Мира е крал милиони от нея, фалшифицирайки банкови трансфери.

Тя също твърди, че Мира е наел хора, които да я следят и казва, че той се опитва да я “неутрализира”, защото знае твърде много за още по-голяма незаконна операция с лекарства, в която той е замесен.

Адвокатите на Мира разпространиха изявление, в което отричат “фалшивите обвинения”.

“Аз бях майка, която се опита да защити младия си, красив и измъчван син от още сексуален тормоз. Бях следена, наблюдавана. Не можех да надбягам мафията, Нямах избор”, казва Джиджи пред “Дейли нюз”. / http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Милионерка от САЩ: Убих сина си, защото баща му Емил Цеков го тормозеше сексуално | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди