изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:58 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалите почивни дни са регистрирани 14 криминални престъпления.

-          На 18 август в Първо РУП Добрич се тъжи 74-годишната Д.Г. от град Добрич. По данни на тъжителката около 15:00 часа, на домашният й телефон се е обадил непознат мъж, който се е представил за лекар. Същият е заявил, че дъщеря й е със счупен крак и за извършването на операцията са необходими пари. Около 17:30 часа, пред входа на дома си, възрастната жена предава сумата от 6000 лева на непознат мъж. Работата по случая продължава.

 

-          На 18 август в 13:30 часа в Първо РУП Добрич, е получено съобщение за противозаконно отнемане на лек автомобил. Моторното превозно средство е марка „Опел Астра”, червен на цвят, с дата на първоначална регистрация 1993 година. По случая се извършва проверка.

 

На територията на ОД НА МВР Добрич са регистрирани 7 пътно транспортни произшествия.

 

-          На 18 август в 9:53 часа е получено съобщение от дежурен оператор при ЦСМП – Добрич за постъпил за лечение гражданин, пострадал при ПТП. Установено е, че около 9:30 часа по улица „Отец Паисий”, на кръстовището с улица „Одрин”, лек автомобил - черен на цвят, блъска движещият се по пътното платно велосипедист. 45-годишния велосипедист, успява сам да стигне до ЦСМП – Добрич, като след обстоен преглед е настанен в ортопедичното отделение на МБАЛ –Добрич с фрактура на десен лакът без опасност за живота. Работата по случая продължава.

 

-          На 18 август, около 19:00 часа в РУП Тервел, е получено съобщение за възникнало ПТП на пътен участък между селата „Кладенци” и „Нова Камена”. Лек автомобил, „Опел” с добричка регистрация, при спиране за да избегне стадо животни, които пресичат пътното платно е блъснат отзад от лек автомобил „Фолксваген”, управляван от В.В. (46г.) от село Нова Камена. При последвалата проверка за алкохол с техническо средство, се установява, че водачът В.В. е с наличието на 2,75 промила. Работата по случая продължава.

 

-          На 20 август в 1:20 часа в РУП Албена е получено съобщение за възникнало ПТП по четвъртокласен път от село Кранево към, село Рогачево. Изпратеният автопатрул на място, установява, че лек автомобил „Фолксваген” с варненска регистрация, управляван от З.Д. (21г.), поради движение с несъобразена с пътните условия скорост допуска ПТП. Водачът на моторното превозно средство, губи контрол над автомобила и се блъска в крайпътно дърво. В резултат на произшествието, 21 – годишния варненец е настанен в Окръжна болница град Варна със счупена ключица. По автомобила са нанесени значителни материални щети. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 

            През изминалите почивни дни на територията на ОД НА МВР Добрич, са възникнали 12 пожара на сухи треви и отпадъци без материални загуби. Два пожара с материални загуби са регистрирани на територията на ОУ „ПБЗН”.

 

На 19 август около 18:10 часа е получен сигнал за пожар в стопански двор на територията на град Генерал Тошево. Вследствие на огъня са изгорели 200 броя дървени палети и фургон, намиращи се на територията на стопанския двор. По първоначална информация, причината за възникване на огнената стихия е небрежност при боравене с открит огън.
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди