изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:08 EEST
ПРЕДСТАВЯТ "БИВШАТА ЖЕНА НА МОЯ ЖИВОТ"    
Култура

Спектакълът "Бившата жена на моя живот" ще бъде представена в голямата зала на ТПЦ "Йордан Йовков" от 19 часа на 20 септември. Участват актьорите Асен Блатечки, Стефан Иванов, Милена Маркова-Маца, и Невена Бозукова-Неве. Режисьор е Велко Кънев. Билети могат да бъдат закупени от Билетния център на театъра.



"Бившата жена на моя живот" е един разказ за многоцветните мечти на младостта и привидно сивото ежедневие на настоящето. Мечтите са непокътнати,... но върховете и пътешествията в живота граничат с паденията и нещастията. Носейки се по течението, човек трябва да поеме предизвикателството да управлява щастието си, да поеме по пътя, който му се предлага и да рискува.

Хора "на ръба на нервна криза" се заплитат в комични и драматични срещи и неразбории. Изненадите падат като от небето и нищо не е такова, каквото изглежда. Никой няма право да съди никого. Няма личност без грехове. Героите са изтъкани от невероятни слабости, но пък обединени от едно огромно желание самотатта да не бъде част от живота им.

Спектакълът е изпълнен с много зрелищност, комедийни ситуации, ще предизвика много, много смях, за да преминем през това чистилище - смеха, за да стигнем до изтрезняването, че хората, каквито и да са, все пак са хора и трябва да им простим. НДТ

 


Сходни връзки

ПРЕДСТАВЯТ "БИВШАТА ЖЕНА НА МОЯ ЖИВОТ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди