изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:55 EEST
МИНИСТЪР ИГНАТОВ ЩЕ УЧАСТВА В "ЛЕТЕН УНИВЕРСИТЕТ" В АЛБЕНА    
ТуризъмНа 27 август министърът на образователния министър  Сергей Игнатов ще участва в десетото издание на "Летен университет 2012" /Summer university/, който ще се проведе в курортния комплекс Албена, съобщи сайтът на Министерството на образованието, младежта и науката.

В рамките на спортните финали на различните дисциплини министър Игнатов ще има възможност да говори в неформална атмосфера с всички участници в тазгодишното издание.

Проектът стартира като „Национални студентски игри” през 2002 г. и по-късно се преименува в „Летен университет”. Той цели да създаде условия за изграждане на активен диалог между студентските общности на висшите училища.  Чрез участието им в обучения, семинари, спортни и културни събития студентите си поставят за цел да популяризират масовия непрофесионален спорт помежду си, както и да привлекат по-голям брой млади хора за участие в университета.

Инициативата ще се проведе от 22 до 28 август. НДТ

 


Сходни връзки

МИНИСТЪР ИГНАТОВ ЩЕ УЧАСТВА В "ЛЕТЕН УНИВЕРСИТЕТ" В АЛБЕНА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
МИНИСТЪР ИГНАТОВ ЩЕ УЧАСТВА В "ЛЕТЕН УНИВЕРСИТЕТ" В АЛБЕНА
Автор: Anonymous да 2012-08-21 @ 10:39 EEST
Има едни пари за усвояване, та да спретнем един "летен университет", обмяна на обед или както там го наречете.......Важното е да сме на морето без пари......

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди