изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:55 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност През изминалото денонощие на територията на ОД НА МВР Добрич са регистрирани 4 криминални престъпления.

 

            -          На 20 август в 1:45 часа в Първо РУП Добрич е получено съобщение от М.Р. (21г.) от град Добрич. По данни на тъжителката за времето от 22:15 часа на 19 август до 1:30 часа на 20 август, неизвестен извършител противозаконно е отнел управлявания от нея лек автомобил „Фиат” с русенска регистрация. С телеграма от 20 август, автомобила е обявен за общодържавно издирване.

В 15:30 часа на вчерашният ден, в РУП Каварна е получено сигнал за пожар в стопански двор в село Травник, община Каварна. При оглед на място е установено, че в близост до изоставени стопански постройки в землището на село Травник е опожарен лек автомобил „Фиат”, противозаконно отнет по-рано през деня на територията на град Добрич. От двете страни на опожареното моторно превозно средство, в радиус от около 200 метра е изгоряла суха тревна маса и част от землището на селото, обособено като сметище. Екипите на РСПБЗН в град Каварна, са успели да овладеят огнената стихия, спасени са трите прилежащи стопански постройки. Приблизителната площ на изгорелите сухи треви и отпадъци е 200 декара. Образувано досъдебно производство по описа на РУП Каварна. Работата по случая продължава.  

 

-          На 20 август в РУП Генерал Тошево, е получено съобщение от ЦСМП Добрич, за постъпила по спешност жена с рана на главата. При извършената проверка е установено, че на 19 август в град Генерал Тошево е възникнал семеен скандал между съпрузите Д.К. (70г.) и В.К. (68г.). По време на скандала, мъжът нанася удар на 68-годишната си съпруга в областта на главата. В следствие на което, жената е с разкъсано - контузна рана. По случая се извършва проверка по описа на РУП Генерал Тошево.

 

Контролните органи са съставили 48 акта и 51 фиша за констатираните от тях нарушения.

 

През изминалото денонощие са настъпили 7 пътно – транспортни произшествия.

 

-          На 20 август в 15:00 часа в град Добрич, по улица Генерал Колев, мотопед управляван от неправоспособната Г.Г. (20г.) от град Добрич, при извършване на маневра завиване на ляво по булевард „Трети Март” в посока МБАЛ – Добрич, допуска ПТП. Поради отклоняване на вниманието си, 20-годишната добричлийка, губи контрол над мотопеда и пада. Отведена в ЦСМП – Добрич, където след обстоен преглед е освободена за домашно лечение с фрактура на фалангите на долен десен крайник, без опасност за живота. По случая е съставен акт за установяване на административно нарушение.

           

На територията на ОД НА МВР Добрич, са възникнали 7 пожара на сухи треви и отпадъци без материални загуби.

 

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди