изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:38 EEST
ХОРОСКОП ЗА 22 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 22 АВГУСТ

ОВЕН - С доброто си отношение към вас, колегите и началниците ще ви засвидетелстват уважението и доверието си. Над всичко ще е удовлетворението ви от постигнатото.

ТЕЛЕЦ - Финансови успехи ще имат деловите представители на знака. Щастието е не само там, където има пари, но и където се чувствате свободни и със споделена любов в душата.

БЛИЗНАЦИ - С прагматичен подход ще пристъпите към риска, но без да изгубите нищо свое. Потиснете нагласата си да се взирате в чуждите грешки, те няма да ви решат проблемите.

РАК - Денят е изключително подходящ за нови начинания и нова насока на интересите ви. Ще получите подкрепа, ако потърсите подходящите хора за реализиране на идеите и проектите си.

ЛЪВ -  Денят ви няма да бъде от най-леките, за това бъдете гъвкави при взимане на решения. Прагматичната ви нагласа ще ви помогне доста да извлечете полза от всичко, около вас.

ДЕВА - Делата ви ще се развиват според предварителните ви планове. Държите нещата под контрол, за това не се притеснявайте. Лоялните отношения са гаранция за напредък.

ВЕЗНИ - Умората е налице, но резултатите ще са повече от добри за вас. Събитията ще ви държат в приповдигнато настроение и е възможно вълнението да ви дойде малко в повече.

СКОРПИОН - Мислете по-позитивно, нещата ще се развият по начина, по който ги планирате. Серията от успешни реализации, която предстои ще повдигне духа и самочувствието ви.

СТРЕЛЕЦ - Не си създавайте излишни разочарования, бъдете премерени в изказа и делата си днес. Елегантно ще успеете да решите проблем, който ще изникне в последния момент.

КОЗИРОГ - Благодарение на последователността в работа си, ще постигнете чакания напредък и заслуженото признание от ръководителите. Повече време отделяйте на семейството си.

ВОДОЛЕЙ - Умеете да убеждавате другите в правотата на своите мисли и успешно ще лансирате своя стара идея. Ще ви повярват, но ако не сте искрени, ще съжалявате в последствие.

РИБИ - Поверете нещата, от които не разбирате, на специалистите и дайте преднина на силните си страни. Развивайте уменията си и ще се гордеете много с постиженията си през деня.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 22 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди