изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:19 EEST
Любовникът на Мариана Маринова набирал екипажа на кораба-муле    
Новини Още едно известно име “изплува” покрай кокаиновата афера с кораба “Свети Николай”, спипан край испанските брегове с 3 тона дрога на борда. До понеделник в ареста на ул. “Майор Векилски” в София престоя Руслан Колев, станал известен като гаджето на лицензиантката на скандалния конкурс “Мис Силикон” Мариана Маринова.



Колев беше докаран в столичния арест в събота сутринта. Той е посочен от разприказвалите се пред съдията в Кадис, Испания, моряци, че е набирал екипажа на “кокаиновия кораб”. Предполага се, че принципът на подбора е бил такъв, че на хората им е било подсказано, че пренасят рискова стока, но затова пък и заплащането ще бъде подобаващо.

В едно от първите си изявления по темата министър Цветанов каза, че собственикът на кораба Дойчин Дойчев и преди си е имал проблеми с властите по дела за съмнителен трафик на наркотик и контрабандни цигари – с корабите “Ванеса” и “Елена”, но все се измъквал. Има индикации, че и сега може да стане така. Майката на Дойчев е от Тополовград, откъдето е и Евелин Банев-Брендо. Според запознати именно Брендо дал пари на Дойчин, за да стартира бизнеса.

След показанията на моряците в ареста в Испания очевидно най-трудно ще бъде на Руслан Колев, тъй като именно той е водил разговорите с тях. Дали арестуваните ще съдействат на следствието, е малко вероятно. Самият Цветанов прояви резонно съмнение по въпроса: “При задържането на такова голямо количество кокаин, при всички случаи се очаква да има разчистване на сметки”, каза той и уточни, че бил осведомен за разговори между задържаните и Брендо.

Повдигнатото от прокуратурата обвинение е за организиране на престъпна група за транспортиране на кокаина. Документацията по разследването ще бъде предоставена на испанската институция Аудиенсия насионал, която има функциите на Върховен съд. Процедурата може да се проточи от седмици до месеци, казват запознати.

В това време се очаква силиконката Мариана да роди от наркотрафиканта Руслан Колев.

Мариана Маринова не за пръв път се забърква с усмихнати, но лоши момчета

Такъв беше и покойният чаровник Боби Цанков, за когото се твърдеше в ъндърграунд средите, че много си падал по Скорпионката, но в крайна сметка, незнайно защо, връзката им, по думите й пред “ШОУ”, й останала като “обица на ухото”.

По описание обаче Руслан твърде много наподобявал с “опасния” си чар именно разочаровалия я Боби. За Мариана се шушукаше, че се е возила на “яхтата” и на младия несебърски милионер Чочо Александров и че си е имала едно-друго с футболистите - любимци на манекенки Гонзо и Благой Георгиев. Сред редовните посетители на конкурсите й “Мис Силикон” бе и небезизвестният Красьо Черничкия, в чието тефтерче присъстваха имена на нейни участнички.
С Руслан я свързва

бурна и спонтанна любов, пламнала в... сайт за запознанства

Заради него Маринова напусна мъжа си, а после нави младока да участва заедно с нея в шоуто “Размяна на съпруги”. Близки до двойката описват Руслан като добър, отстъпчив, с невероятно свежо чувство за хумор, добронамерен и много контактен. Все качества, които говорят за човек с убедителен чар. Очевидно това е изиграло роля и при набирането на екипажа за опасния товар на кораба “Св. Николай”.

Преди да легне на крехките рамене на Мариана, Руслан имал строителна фирма, която докарал до фалит през 2010-а. Младокът, по думите на близки до двойката, бил малко мързелив, така че се оставил да бъде

“отглеждан” от силиконката

Двамата пътували заедно до Латинска Америка, в меката на дрогата - Колумбия. Не парадирали с висок стандарт, макар да обичали да си угаждат с пътувания и други глезотийки.

Връзката на Мариана и Руслан е сравнително изпитана – 5-годишна. Самата тя твърди, че между двамата имало пълна хармония, ненакърнявана от ревности, но всички помним, че публично обяви през март т.г., че двамата се разделят и силиконката дори промени статуса си във Фейсбук от “омъжена” на “свободна”. Скрепването на връзката трябва да е станало по начин, който днес се “оправдава” от напредналата й бременност. Според нейни приятелки Мариана не можела да устои на усмивката на Руслан и той го съзнавал – манипулативно я вкарвал в ход всеки път, когато му била сърдита.

Самата Маринова, обратно на възлюбения си, умее да си създава врагове с дръзки и егоцентрични изказвания, както и с демонстративно поведение. Помним, че сервира полугола на “съпруга” си Любо – женения с две деца надежденец, който замалко да се разведе след риалитито “Размяна на съпруги” заради нея. Тя не крие, че

си е турила 3 кила биополимер в задните части

за да заприлича повече на Дженифър Лопес и други латинохубавици с “бразилско” дупе, както и голямо количество силикон в гърдите, устните и... носа.

След като спечели престижните титли “Мисис България Глоуб-2007” и вице “Мисис Вселена България 2008”, Мариана сама се насочи към лиценз на марка и избра такава без еквивалент у нас – “Мис Силикон” – най-привлекателната за мъжкари с чалга-вкус и.. дебел портфейл.

Същевременно Маринова обича да парадира с морализаторство и политически изказвания от рода, че ние сме “проста държава, в която всичко било “бой и сръбска музика”.

След ареста на новия й мъж, репортер на “ШОУ” потърси за коментар самата Мариана, но тя бе изключила телефона си. Получихме сведение, че май била в Русия.

В предишни интервюта тя изтъква необикновените качества на Руслан: знаел 5 езика, бил син на бивш дипломат в Швейцария, умен и възпитан. Не бил сноб – карал фирмена кола, в която превозвали... тухли. И не бил никакъв трафикант, а доста “скъсан” младеж. Напоследък, докато живеели под един покрив, сметките за бита плащали Мариана и майка й. Отрича да са си позволявали пътувания в Латинска Америка, с което преди се хвалеше.

Във Венецуела била пратена по работа като специален гост на конкурс за красота. Друго издание уж пък я цитира, че от доста време с Руслан не са заедно и научила от вестниците за ареста му.

Двамата, по думите й, вече нямали нищо общо. Освен бебето, разбира се, за което отсича: “Руслан е бащата, но бебето е само мое!” Какво е променило отношенията им – един Бог знае, защото Мариана не си вдига телефона и е твърде съмнително дали наистина е разговаряла с някого от пишещите братя след ареста на гаджето си Руслан Колев.

Еми МАРИЯНСКА

http://www.blitz.bg

Риалити героиня и футболна тигрица се пробват на МИС СИЛИКОН 2012

Стартират кастингите за МИС СИЛИКОН 2012

Избират Мисис България за 13-ти път

Мис Силикон Лили Иванова: Нямам толкова акъл, че да уча право

 29 Tiffany Selby 47 2005.12.Christine Smith.24

“Мис интимна прическа” сваля гащичките на летуващите в Слънчев бряг

Вивиан Костова грабна титлата Best Erotic Model 2011

Стартират кастингите за МИС СИЛИКОН 2012

Катрин Вачева: ***тът Орлин Орлинов налетя да ме бие и в съда!

Александрина Йорданова: Христо Сираков преспа с порнозвездата Виктория Радина!

Гери Дончева се развежда!

Мис Силикон Лили Иванова: Нямам толкова акъл, че да уча право

Мис Силикон-2 Александрина Йорданова: Мартин Камбуров има чудовищен пенис!

"Мис Силикон" Йоана Христова ъпгрейдна силикона

“Мис Силикон” се усуква за годежен пръстен

Мариана Маринова организира Best Erotic Model 2011

Проститутки ще си издерат очите коя да е „Мис Плеймейт“ – 2010 г. – с видео

Катрин Вачева в аферата "Цицикон". Орлин може да е невинен

Търкулнало се гърнето, та си намерило похлупака – Ерик и Мис Силикон си вкарват езици

Мис Силикон върти кючеци на Тони Стораро /ВИДЕО/

Гергана Райчевска: Искам тройка със Слави и Бойко!

Катрин Вачева: Асдис Ран спи с мъже за 2000 евро

Мис Силикон би се снимала гола безплатно

800 кубика спечелиха "Мис Силикон".Цъка "Силиконова бомба"

Бориса Тютюнджиева: Катрин е проститутка. Силиконката: „Бориса ми завижда"

„Мис Силикон” Йоана в „Горещо

Мис Силикон ІІ свали Красьо Черничкия. Силиконка смени Магда

”Мис Силикон” се съблече във вилата на Христо Сираков

СИЛИКОНОВИЯТ ВИХЪР ЙОАНА ХРИСТОВА ПРЕВЗЕМА МЕДИИТЕ

В силиконовата долина Escape

15 силиконови богини се борят за най-красив "балкон"

Уникален конкурс МИС СИЛИКОН

 


Сходни връзки

Любовникът на Мариана Маринова набирал екипажа на кораба-муле | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди