изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:28 EET
ХОРОСКОП ЗА 24 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 24 АВГУСТ


ОВЕН - За ваша радост няма да сте лишени от добро настроение днес, и това ще си личи още от сутринта. Успешно ще решите въпрос, чието решение сте отлагали от много дълго време.

ТЕЛЕЦ - С близките си ще постигнете споразумение по предстоящо начинание и ще се насладите на почивката си. Някои ще получат предложение за пътуване или разходка.

БЛИЗНАЦИ - В слънчево настроение ще посрещнете днешния ден и ще получите подкрепа в решаване на проблемите, които ви тревожат. Най-после ще можете да се отпуснете.

РАК - Ще насочите делата си в положителна посока, ако не изпитвате съмнения и се доверите на вътрешното си усещане за нещата. Ще откликвате правдиво и открито на всичко.

ЛЪВ -  Ще ви се отдаде да откриете за себе си решения, които до сега сте търсили безуспешно. Съмненията ще отпаднат, станете ли наясно със собствените си цели и вътрешни желания.

ДЕВА - В професионално отношение атмосферата ще се подобри и ще убедите партньорите си в предимствата на мероприятията, които замисляте. Не насилвайте много късмета си.

ВЕЗНИ - Добре ще организирате времето си днес, така, че да ви стигне и за работа и почивка. В личен план, завръщането към стара връзка за някои от вас ще означава едно ново начало.

СКОРПИОН - Философски ще гледате на случващото се и ще търсите знаците на съдбата. Дано правилно да ги разчетете, за да получите максимална удовлетвореност за себе си.

СТРЕЛЕЦ - С удоволствие днес ще предпочетете компанията на най-близките хора, които обичате. Въпросите, които ви затрудняват, оставете за следващите дни, които са по-подходящи.

КОЗИРОГ - Осланяйте се на собствената си преценка, вслушвайте се повече в интуитивните си усещания и не променяйте взети решения. Бъдете по-уверени в собствените си способности.

ВОДОЛЕЙ - Наред с приятните неща, днес не пропускайте да помогнете на близък човек по проблем, който го вълнува много. Можете да сте му много полезни и не се колебайте да го подкрепите.

РИБИ - Интересно предложение ще ви изненада, но и накара доста да размишлявате. Имате повече, отколкото предполагате, бъдете спокойни за бъдещето и вярвайте в успешните си идеи.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 24 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди