изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:12 EEST
Живо човешко знаме образуваха във Варна    
ОбществоВарна. Живо човешко знаме образуваха варненци и гости на града днес пред Пантеона в Морската градина на Варна, предаде репортер на Радио „Фокус”-Варна. Идеята носи посланието „Аз обичам парка” и е организирано от инициативата „Варна диша”, която има желание да създаде поредица от начинания, обединяващи гражданите около устойчивото развитие на града.

По думите на председателя на „Варна диша” Славена Панайотова по този начин варненци ще покажат своята гражданска позиция по отношение на опазване на зелените площи в морския град. Тя посочи, че всички участници в начинанието – около 400 души – са запазили своето място в инициативата, след като са се регистрирали на сайта на сдружението. Българският флаг, направен с балони в бяло, зелено и червено, беше заснет от хеликоптер с камера от над 400 метра височина. Славена Панайотова обеща на всички участници, че ще получат снимка, която да споделят със свои близки и приятели. Живото знаме има за цел също така и да се превърне в знак на гражданска позиция за опазването на българските паркове и конкретно Морската градина на Варна.
Петко ПЕТКОВ   http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Живо човешко знаме образуваха във Варна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди