изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:55 EET
“Вагиналното подмладяване” подлуди дамите    
Любопитно

Интимната хирургия и естетичните корекции на женските полови органи с всяка година заемат все по-сериозно място на козметичния пазар на САЩ. Гинеколозите вече бият тревога, напомняйки на суетните си пациентки, че все пак става дума за интервенции, които често водят до тежки усложнения.



Дамите обаче не искат и да чуят за непредвидените рискове. Те са буквално полудели в желанието си да “прекроят” интимните си части по подобие на тези на порноактрисите. Жените са уверени, че намаляването на обема на влагалището или инжектирането на колаген в срамните устни ще им дадат повече приятни усещания по време на секс.

Доктор Шерил Иглесиа от Американското дружество на акушерите и гинеколозите подчертава, че нито една от въпросните “естетични процедури” няма доказан сексуален ефект, затова пък носят потенциална заплаха за здравето. Сред възможните усложнения след интимна интервенция са не само видимите белези, но и инфекции, постоянни болки, а също и загуба на толкова ценното усещане за сексуална наслада, към която се стремят всички пациентки.

Психологът Хариет Лернер отбелязва, че жените пренебрегват предупрежденията за евентуални усложнения, сякаш заслепени от стремежа “там долу” да изглеждат млади и съвършени.

Лекарите отбелязват, че възрастовият диапазон на мераклийките за хубави полови органи е от тийнейджърки до дами към 80-те. Интимните операции в САЩ варират между 2500 и 12 000 долара и обикновено не са покрити от застраховка.

Сред “хитовете” в интимната хирургия са корекциите на срамните устни, моделирането на нова девствена ципа, избелване на половите органи или засилване чувствителността на G-точката посредством инжектиране на колаген. http://www.blitz.bg

Наши ученички продават за 1000 лева девствеността си по интернет

КРИЗА Е: Операция „Интим” на половин цена

КРИЗА Е: Тесни вагини на промоция

Как може да се установи инфекция с папилома вирус?

5 нови секс инфекции

На каква възраст трябва да се лишим от девствеността?

Рускиня има най-силната вагина в света (ВИДЕО)

Австралийски доктори казаха "НЕ" на вагиналната хирургия

Вумбилдингът: фитнес за секс-богини

Стринг-бикините - рисковете на удобството

 


Сходни връзки

“Вагиналното подмладяване” подлуди дамите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди