изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:29 EET
Литекс и Миньор (Перник) не успяха да си вкарат гол    
Спорт Отборите на Литекс и Миньор (Перник) завършиха 0:0 в мач от третия кръг на "А" група. Домакините изпуснаха куп положения, а Момч(ил Цветанов не успя да реализира и дузпа.


Резултати

Монтана – Левски 0:2
0:1 Бази де Карвальо (10-ата минута), 0:2 Дъстли Мулдер (77). В 47-ата минута Кристовао Рамос удари гледа за Левски.

Черно море – Славия 0:0
Попадение на Мирослав Манолов от Черно море в 27-ата минута през първото полувреме бе отменено заради засада.

Пирин (Гоце Делчев) – Лудогорец 0:2
0:1 Марселиньо (55), 0:2 Марселиньо (60)

ЦСКА - Локомотив (Пловдив) 0:0
Гостите завършиха мача с 10 души, след като в 88-ата минута втори жълт и червен картон получи Даниел Георгиев. В 81-ата минута Антон Карачанаков от ЦСКА удари греда.

Литекс – Миньор (Перник) 0:0

Днес
18:00 часа
Ботев (Пловдив) - Черноморец
Локомотив (София) – Ботев (Враца)

От 20:00 часа
Берое - Етър


Литекс – Миньор (Перник)
Вратар и пропусната дузпа спряха Литекс
Миньор (Перник) препъна Литекс за втори пореден път в Ловеч. Снощи момчетата на Стойчо Стоев удържаха 0:0, като само преди няколко месеца извъртяха 2:2 с отбора на Христо Стоичков и го спряха за Европа. В главно действащо лице в мача се превърна вратарят на Миньор Боян Пейков, който спаси дузпа на Момчил Цветанов. Логично по-сериозните положения бяха пред вратата на гостите. В 14-ата минута Момчил Цветанов центрира, Герасим Заков шутира, но Пейков изби. Минута по-късно бившият страж на Берое и Локо (Сф) направи невероятно спасяване след удар на Галин Иванов. Миньор отговори чрез техничен изстрел на Бибишков след прекрасно подаване на Ванчо Траянов, но Илко Пиргов спаси с мъка. В 22-ра-та минута Георги Миланов стреля силно, като топката се отби в главата на Искрен Писаров, който се строполи на земята. Дребосъкът продължи мача, но на почивката беше заменен от Фарес Брахими. Пет минути преди края на първата част Галин Иванов се измъкна от Николай Христозов и бе фаулиран в наказателното поле. Съдията Радослав Станев не се поколеба да отсъди дузпа. Боян Пейков обаче спаси удара от бялата точка на Момчил Цветанов. В 55-ата минута Армандо Ваюши бе изведен сам срещу Пейков, преодоля го, но Венци Василев изби от голлинията. Малко по-късно Галин Иванов подаде отличен пас на Заков, но Том със самоотвержен шпагат спаси сигурен гол. Същото стори малко по-късно и Страхил Попов от Литекс, който парира удар на Милен Василев. Десетина минути преди края на мача Христо Стоичков пусна в игра новото си попълнение Костадин Башов, който обаче не успя да помогне на Литекс и също се отчете с уникален пропуск. В продължението на мача Ванчо Траянов получи втори жълт картон и беше изгонен.

Монтана - Левски

Левски с трета победа за сезона
Отборът на Левски постигна трета победа за сезона в „А” група. В мач от третия кръг „сините” победиха с 2:0 като гости Монтана. Базил де Карвальо откри резултата в 10-ата минута, а в 77-ата Дъстли Мулдер засече с глава центриране на Кристовао Рамос за крайното 2:0. Рамос удари греда за Левски в 47-ата минута.
Това бе първи мач на Левски като гост от началото на сезона.

Пирин (Гоце Делчев) - Лудогорец
Лудогорец победи Пирин в Гоце Делчев
С две попадения на бразилския си голмайстор Марселиньо през второто полувреме шампионът Лудогорец победи с 2:0 като гост Пирин (Гоце Делчев) в мач от третия кръг на „А” група. Отборът от Разград имаше превъзходство, като играчите на треньора Ивайло Петев пропуснаха да стигнат до по-изразителна победа. За Лудогорец това е трета победа за сезона. Новаците в групата от Пирин загубиха първите си точки в елита.

Черно море - Славия
Черно море и Славия не успяха да си вкарат гол
Отборите на Черно море и Славия завършиха при резултата 0:0 във Варна, в мач от третия кръг на „А” група. Повече за изгубените точки трябва да съжаляват домакините. В 27-ата минута попадение на Мирослав Манолов бе отменено заради засада, което предизвика недоволство на скамейката на Черно море. Силен мач на вратата на Славия направи Георги Петков.


ЦСКА – Локомотив (Пловдив)
ЦСКА - Локомотив (Пловдив) 0:0
ЦСКА и Локомотив (Пловдив) завършиха 0:0 в мач от третия кръг на „А” група. Двубоят се игра на стадион „Хаджи Димитър” в Сливен. „Армейците” бяха по-активният отбор през по-голямата част от мача. Най-сериозното положение бе в 71-ата минута, когато Антон Карачанаков нацели гредата на вратата на пловдивчани. В 81-ата минута отново Карачанаков с глава пропусна на празна врата. В 88-ата минута Локомотив остана с човек по-малко след червен картон на Даниел Георгиев.
Непосредствено преди началото на мача треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се принуди да направи смяна, като на мястото на национала Иван Бандаловски, който получи контузия, пусна Ангел Грънчов.

http://www.focus-sport.net
 


Сходни връзки

Литекс и Миньор (Перник) не успяха да си вкарат гол | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди