изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:20 EEST
Плевенчанин си заклещи Барби в ануса    
Новини
Съпругата му го заварила гол по корем на спалнята със стърчащи от дупето му кукленски крака


Мъж с кукла в задника втрещи лекарите в УМБАЛ “Д-р Георги Странски” в Плевен. Той е докаран от Бърза помощ завит с хавлиена кърпа и придружаван от съпругата си. Пациентът обяснил, че в ануса му има заклещен предмет, който не може да извади сам. След като го приели по спешност, лекарите установили, че задното му отверстие кърви и в него наистина има обемиста вещ, пише в. “Всеки ден”.
Дежурният хирург ужасен извадил от ануса на 38-годишния си пациент руса кукла Барби – при това облечена в розова бална рокля. Засраменият пациент отказал да даде обяснение на лекарите как играчката е попаднала в дупето му. Това обаче сторила разтревожената му съпруга пред медицинските сестри.

Жената обяснила, че съпругът й е учител по биология. Двамата имали две момичета в началните класови и били женени от 10 години. Тя обаче живеела с децата по-често при родителите си в Долни Дъбник, защото там намирала сезонна работа.

Мъжът й пък си идвал на село през уикенда, а иначе обитавал плевенския им апартамент, където именно се разиграл скандалният инцидент с куклата. Съпругата била в жилището за една вечер, когато разбрала, че даскалът има хомонаклонности. Дълго пазената тайна лъснала, след като съпругата заварила половинката си да крещи от болка в семейното им ложе. Той лежал гол по корем, а от дупето му стърчели чифт кукленски крака, обути в розови токчета.

Двамата дълго време се мъчели да извадят куклата, но без резултат. Дърпайки играчката, тя разранила много дебелото черво на мъжа и след като започнало да кърви, се принудили да викнат Бърза помощ. http://www.blitz.bg

Лекари вадят краставици, вибратори, чукчета и дюли от задници!
 


Сходни връзки

Плевенчанин си заклещи Барби в ануса | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди