изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:01 EEST
ДО 5 СЕПТЕМВРИ ЗАПИСВАТ ЗА ТЕНИС ТУРНИРА ЗА ДЕЦА В АЛБЕНА    
СпортИзида, Баболат, Виваком, община Балчик, Егмонт България, Албена АД, ТенисМол и Алдо осигуряват множество награди за най-добрите тенисисти при децата

5 септември е крайният срок за подаване на заявки за участие в международните турнири по тенис за деца до 9 и 10 години в курортен комплекс Албена, съобщиха организаторите. Десетки деца от България и Румъния вече са се записали, като на кортовете край морето ще стъпят едни от водещите ракети, които са в ТОП 10 на своите държави. Проявата е от 6 до 9 септември, а призьорите и участниците ще получат множество награди. Днес от офиса на фирма Есен ООД във Варна, която е изключителен представител на тенис гиганта Babolat за България, обявиха, че ще наградят шампионите при момичетата и момчетата до 10 години с термобег за 3 ракети, финалистите в основните и утешителни турнири ще получат шапки и ленти за китки. Мобилният оператор Виваком, сладоледената компания Изида и специализираният сайт TennisMall.bg ще зарадват 150 деца с предметни награди. Шампионите при момичетата и момчетата в двете възрасти ще получат и награди от верига магазини Aldo - кошници с множество лакомства. Най-добрите ще получат новата семейна игра „Ваканция в Албена”, а едно от най-големите издателства у нас „Егмонт България” ще удостои топ тенисистите с едни от най-интересните си книги за деца.
Аниматорите в комплекса ще забавляват малчуганите на специално парти, на което участниците ще бъдат почерпени с огромна торта. Националният координатор на Програмата „Тенис10” към федерацията Пресиян Коев ще изнесе безплатен урок по тенис. Призьорите ще получат красиви купи и медали, осигурени от кмета на община Балчик Николай Ангелов.
Турнирите са под патронажа на министъра на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков.
Припомняме Ви, че срещите ще се проведат с топки Babolat – Kid Ball и Mid Ball, които са за съответните възрастови групи. Най-малките ще играят на оранжев корт, а по-големите на зелен. Медиен партньор е специализираният сайт TennisKafe.com.
Записването за турнира в Албена става на имейл albenacup2012@abv.bg и на телефон 0886 18 44 44. Подробности в сайта albena.bg.
 


Сходни връзки

ДО 5 СЕПТЕМВРИ ЗАПИСВАТ ЗА ТЕНИС ТУРНИРА ЗА ДЕЦА В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.31 секунди