изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:21 EEST
Шок! Треньорът на Русия намерен мъртъв    
СпортТрагедия покоси волейбола в Русия, след като селекционерът на женския национален отбор Сергей Овчинников е открит мъртъв на 43 години. Причините не са ясни все още, но от първоначалните сведения се подозира самоубийство.

"Сергей Овчинников почина внезапно по време на предсезонен тренировъчен лагер в Хърватия", съобщиха от бившия му клуб Динамо Москва на официалния сайт.

Овчинников бе назначен за старши треньора на Русия през декември миналата година и води отбора на Oлимпийските игри в Лондон. Сборная се класира на първо място в групата, но след това загуби на четвъртфиналите от Бразилия, която по-късно стана олимпийски шампион.

В сряда сутринта той не се е появил на закуска. Служители от клуба са влезли в неговата хотелска стая и са го намерили мъртъв.

Бившият старши треньор на женския отбор на Русия Владимир Кузюткин заяви, че неговият наследник Сергей Овчинников се е самоубил и призова всички да не критикуват треньора.

Главният треньор на мъжкия сборен отбор на Русия - Владимир Алекно, заяви, че Овчинников силно е преживявал неуспеха на летните Олимпийски игри в Лондон и по всяка вероятност самоубийството е свързано именно с този факт.

http://www.sportni.bg

 


Сходни връзки

Шок! Треньорът на Русия намерен мъртъв | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди