изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:25 EEST
Ники Илиев, единствено пред "ШОУ": Със Саня няма да имаме меден месец!    
ИнтервютаАктьорите Ники Илиев и Саня Борисова се ожениха на 25 август като холивудските си колеги - на скатано място и пазени от зяпачи и папараци от куп бодигардове. И си вкараха автогол, защото от два дни насам медиите ни заливат с мълви и инсинуации за “конспиративната” сватба и влошените отношения на новобрачните.

Включително че двамата са се карали жестоко преди сватбата, че били неоткриваеми и дори че Саня забранявала на Ники да вдига телефона на журналисти. Истината се оказа по-различна от ефектните сюжети.
 
Но тя е само за тези, които я търсят. А те, както винаги, са репортерите на “ШОУ”, които откриха “скрития” от Саня младоженец.

- Ники, първо честито и щастлив семеен живот! Със Саня се оженихте преди броени дни, а вече има какви ли не спекулации. Предполагам, че едва ли всичко, тиражирано из медиите, отговаря на истината?! Сватбата ви всъщност дори не беше афиширана...
- Благодаря много! Така е, не афиширахме намеренията си, защото искахме да запазим този момент само за себе си. Това беше умишлено. Все пак това е лично събитие. Даже това е първият разговор, който провеждам по темата. Няма да споделяме нищо иначе.

- Как мина все пак празненството?
- Добре, но само в две изречения. Празненството беше в Ковачевица и Лещен. Беше в тесен кръг. Поканихме само семействата и приятелите си. Около 60 човека, не повече. Не както се писа - че е имало над 200 човека. Доволни сме със Саня, беше много приятно и запомнящо се. Детайлите обаче си остават за нас. Така или иначе вече се пишат какви ли не измислици.

- Да, така е. Писа се например, че двамата сте се карали жестоко...
- Пълни измислици! И аз не разбрах кога сме карали - преди ли, след сватбата ли?! Не знам... Такива неща, разбира се, няма. Това са измислици. Пък и никой не ни е търсил досега, за да потвърждаваме или пък отричаме каквото и да е било. Ти си първата! А и какво се получава - първо се пише, след това се проверява?! В интерес на истината аз, когато става дума за лични неща, винаги съм бил по-лаконичен. Ако е за работа, няма проблем, но другото държа да си остане само за мен. Но празникът ни премина наистина много хубаво. Със Саня си изкарахме страхотно.

- Едно съвместно интервю?
- Интервюта със Саня решихме да не даваме още преди да се оженим, защото нямаме желание да споделяме нищо, свързано с личния ни живот. А и бяхме наясно с това, че медиите ще искат повече подробности, но наистина желанието ни е поне това да си остане само за нас и за близките ни хора. Радвам се, че вие работите по този начин и първо проверявате, а след това пишете. Ще говоря със Саня и ще решим какво да правим.

- Ако не е твърде рано за такъв въпрос, но мислите ли вече за бебе?
- Мислим, да (смее се - б.а.), но все още няма нищо конкретно.

- А не би ли трябвало да карате вече меден месец?
- Не сме имали меден месец, по-скоро планираме медена седмица, защото няма да имаме време за повече. Няма да издавам обаче къде ще отидем, тайна е. Ще го запазим за себе си.


ДОСИЕ

Актьорите от сериала "Забранена любов" си казаха "да" часове след моминското парти на Саня в механа в родопското село Ковачевица и последната ергенска сбирка на Ники в с. Лещен, където били и по-голямата част от снимките на режисьорския му дебют "Чужденецът" с Критоф Ламбер.

Любопитен момент е, че влюбените държали много на това цифрата 6 да присъства в целия сватбен ритуал, защото носела късмет и на двамата. Така гостите и на моминското парти на Саня, и на ергенската сбирка на Ники, и на самата сватба, били 60.

Майката на Ники Илиев - доц. Мира Кадурина, освен свекърва влязла и в ролята на основен спонсор на щастливото събитие. Шаферка им била Емилия - 7-годишната дъщеря на евродепутата Емил Стоянов и Маргарита Ралчева - шефката на кабинета на вицепрезидента.

Подготви: Анелия ПОПОВА
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Ники Илиев, единствено пред "ШОУ": Със Саня няма да имаме меден месец! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди