изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:02 EEST
Тийнейджър наръга таткото на невръстната си приятелка    
НовиниКарнобат. 17-годишен намушка бащата на 13-годишната си приятелка. Трагедията се разиграла в късния следобед в четвъртък в Карнобат, съобщи сайтът Бесове.

В собствения му дом 38-годишният Ангел Атанасов от Карнобат бе намушкан с нож от гаджето на 13-годишната си дъщеря Анастасия. Човекът е откаран с огромен кръвоизлив в корема в болницата в Бургас, състоянието му е тежко, с опасност за живота е. Драмата се разигра на разсъмване вчера и е по-скоро на националистическа основа, тъй като родителите на 13-годишната ученичка знаели, че излиза със 17-годишния Илияз Рамадан.

Категорично й забранили тази връзка. Майката Златина работи като преводачка във винпром „Славянци“, а бащата в БДЖ. Анастасия учела в ОУ "Христо Смирненски", а Илияз в местната Професионалната гимназия по селско стопанство. Младежът се препитавал с почасова работа на различни обекти.

Много свястно семейство са Атанасови, държаха дъщеря си строго, не знам откъде им дойде тази драма на главата, каза техен съсед. В момента Илияз Рамадан е на разпит в полицията, той веднага е задържан. Досега момчето не е имало никакви хулигански прояви и не е вписано в полицейския регистър на територията на общината.
 
На 30 август около 05.30 часа в Районното полицейско управление в Карнобат е получено съобщение за инцидент в частен дом на ул.“Москва“, бл. 159 вх. 2 в града, собственост на 38-годишния Ангел Атанасов, който е намушкан в областта на корема. Установено е, че малко по-рано в дома му дошъл 17-годишният Илияз, също от Карнобат, имащ връзка с 13-годишната му дъщеря.

Младежът разговарял неколкократно с непълнолетното момиче по телефона преди това – почти през цялата нощ и най-накрая решил да си изяснят отношенията очи в очи, като при тръгването си от дома се въоръжил с нож, тъй като според думите му пред полицията живеел в опасна зона.

При пристигането си в апартамента около 04.00 часа на Илияз отключило 13-годишното момиче, което го вкарало в детската стая, за да говорят. Минути по-късно влязъл бащата на девойката, който според думите на Илияз го хванал за едната ръка и опитал да се саморазправи с него. При последвалото спречкване, Илияз нанесъл удар с ножа в областта на корема на бащата, след което избягал. По време на инцидента в дома е бил и по-малкият син на семейство Атанасови.

Пострадалият е транспортиран в бургаската болница, където претърпял хирургическа операция и е настанен за лечение в отделение "Реанимация". Работата по случая продължава. http://www.standartnews.com

 


Сходни връзки

Тийнейджър наръга таткото на невръстната си приятелка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди