изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:45 EET
Бойлер топли цялата къща    
НовиниУникален бойлер парно ще бъде представен на тазгодишния Международен технически панаир в Пловдив.

Той е в два варианта и използва различни източници на енергия. Бойлерът, който може да осигурява отопление на домовете, ще бъде представен в седмицата от 24 до 29 септември. Съоръжението представлява специален съд, комбиниращ бойлер за гореща вода и буфер за отопление. Системата ще погрява едновременно вода за битови нужди и за домашната отоплителна инсталация, обясниха от фирма "Нови енергийни системи", чиято разработка е иновативният продукт.

Освен уникалното съоръжение предприятието ще представи и котела за твърдо гориво с електронно управление, който е предназначен за отопление на средни и големи помещения. Плюс в колектора е, че към него ще може да се монтира и газова, нафтова или пелетна горелка. Над 40 фирми ще представят модерни икономични системи за отопление и климатизация в изложбата за енергетика и екология "Енеко".

На събитието ще бъде представена и иновативна система за централна вентилация на жилищни и бизнес сгради. Новост за европейския пазар са и апаратите за пречистване на питейна вода за бита на италианска компания. Попълнение за българския пазар ще са измервателните уреди за определяне на състава и качеството на водата.

Освен разработки за екологията, енергетиката и водите в най-големия форум за инвестиционни стоки и технологии в Югоизточна Европа ще бъдат показани най-новите тенденции в областта на машиностроенето, строителството, химията, електротехниката и електрониката, информационните технологии, автомобилната индустрия, транспорта и автосервизното оборудване, минната промишленост. До този момент заявки за участие във фестивала са подали фирми от 42 държави.

http://novinar.bg/

 


Сходни връзки

Бойлер топли цялата къща | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди