изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 06:04 EET
В Албена започва Академия за доброволци    
ТуризъмОт 2 до 9 септември курортен комплекс "Албена" ще бъде домакин на Академия за доброволци, организирана от Българския младежки Червен кръст. По време на проявата младите хора придобиват умения за всеотдайната им работа в полза на българското общество. Официалното откриване е насрочено за 2 септември от 20 часа в хотел "Добруджа".

 БМЧК е една от най-големите доброволни младежки организации с повече от 4000 членове и 2000 доброволци, която се стреми да утвърждава хуманитaрните ценности сред децата и младежите и работи за намаляване на социалната и здравната уязвимост. Създаден през 1921 година, Българският младежки Червен кръст вече 91 години следва своята мисия да помага на децата и младежите в България чрез дейността си в областта на ХИВ/СПИН превенцията, здравната просвета, социалните проекти и работата с деца от специализирани институции, както и чрез много други кампании и проекти. 
 


Сходни връзки

В Албена започва Академия за доброволци | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди