изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:39 EET
Полицай от Слънчев бряг убил красивата Мария?    
Ред и сигурност
Полицай от РУП-Слънчев бряг, заловен наскоро за продажба на фалшиви винетки, е убиецът на хубавицата Мария Златанова, твърди сайтът "Бесове".

Михаил е от ж.к. "Меден рудник" в Бургас. Той  бил любовник на шефката на бара в х-л "Гларус" миналата година. Връзката им била кратка, но полицай Михаил Т. продължавал да бъде безнадеждно влюбен в нея и да я следи. По-миналата събота бе засечен от екип на "Бесове" да се пробва на кастинга за статисти на сериала "Под прикритие".

От МВР отказаха подробности и не потвърдиха информацията, че убиецът е техен служител. Ние знаем, че срещу полицая се води разследване за продажбата на фалшивите винетки, което не е приключило. Той все още бил с висящо дисциплинарно производство.

За Симеон Куминков - настоящият приятел на Мария се знае, че е бил защитник във общинския футболен клуб. Произхождал от богато семейство, а баща му пътувал с корабите. Красавицата много се гордеела с новата си любов и не криела връзката си сред приятелите, въпреки разликата в годините.

В резултат на проведените процесуално-следствени действия е намерено и иззето оръжието на престъплението - нож, с който са нанесени няколко прободни рани в дясната половина на тялото на убитата, както и порезни рани по дясната ръка на нейния спътник - Симеон Куминков от Несебър, управлявал лек автомобил "Ауди Q 7", с варненска регистрация, в който жертвата е нападната. Към момента продължават разпитите на свидетели, събирането на веществени доказателства и назначаването на експертизи.

Работата по случая продължава от служители от сектор "Криминална полиция" към ОДМВР - Бургас и служители от Районно управление "Полиция" - Несебър.
 


Сходни връзки

Полицай от Слънчев бряг убил красивата Мария? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди