изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:31 EET
Националният селекционер подаде оставка    
СпортСелекционерът на националния отбор по баскетбол Росен Барчовски, обяви, че подава оставка от поста си. Специалистът ще изведе тима в последните две квалификационни срещи за Евробаскет 2013 - срещу Германия на 5 септември и срещу Люксембург - на 8 септември в Самоков, но, каквото и да се случи, след това напуска поста си.


"Ще направя всичко възможно да се класираме. Но каквото и да стане, няма да водя националния отбор след това.
Благодаря на отбора, който се готви в тези два месеца. Моля никой да не ги критикува за нищо. Те направиха всичко по силите си и се раздадоха до край.

Благодаря на Министерството на физическото възпитание и спорта и БФБаскетбол за условията, които създадоха за подготовка и работа. В тези тежки времена ние имахме осигурени идеални условия за всичко. Лично благодаря на президента на БФБаскетбол Георги Глушков за отношението към мен.
 
Искам да благодаря специално на капитана Филип Виденов за всичко, което е направил за България и за мен лично. Не искам абсолютно никой да критикува тези, които не дойдоха това лято. Те са имали причини, човешко е. Те са дали много на България и имат още много да дават. Каквото и да стане това лято, светът не свършва и те трябва да дойдат и да помагат на България следващото лято", каза Барчовски пред официалния сайт на БФБ.
   
Селекционерът призова националите да забравят за разногласията помежду си и да играят заедно за България.
   
"Деяне, Калояне, Роуланд, Тенчо, Торо и Филипе, забравете всичко, съберете се заедно и елате да играете за България, защото тя е много повече от всеки един от нас по отделно.   

Благодаря на щаба ми, всички свършиха изключителна работа. Ще направя абсолютно всичко възможно, можем да се класираме! Ще водя двата мача и ще дам всичко от себе си това да се случи. Но човешкият ми морал изисква да подам оставка сега. Поемам цялата отговорност, каквото и да се случи", коментира решението си Барчовски. http://www.sportni.bg
 


Сходни връзки

Националният селекционер подаде оставка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди