изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:18 EEST
Медицинска сестра закла 4-годишната си дъщеря заради уволнение    
По света Във Великобритания на лишаване от свобода е осъдена медицинска сестра, която е убила 4-годишната си дъщеря с нож. Жената се решила на ужасната постъпка след уволнение от работа. 35-годишната Доун Макин 15 години е работила като медицинска сестра, докато нейното началство не разбрало, че тя “снася” конвенционална информация на своя приятел, който е работил в адвокатска кантора.

Младият мъж използвал информацията за 29 произшествия, за да предложи на пациентите да подадат искове във връзка с получените травми. Когато самите болни се оплакали от алчните адвокати, ръководството на болницата провело разследване и открило къртицата. Доун Макин веднага била уволнена.

Жената изпаднала в състояние на дълбока депресия, скривайки всичко от своите роднини. Няколко месеца по-късно тя се опитала да се самоубие заедно с четиригодишната си дъщеря. Първо Доун е опитала отравяне с газ, но изключила котлона преди да изгуби съзнание. А когато приятелят й я зарязал окончателно, тя прерязала с нож китките на момичето и то починало от кръвозагуба. По ръцете на детенцето е имало следи, показващи опити за самозащита.

Трупът на детето бе намерен в леглото на медицинската сестра, заобиколено от плюшени играчки – майката положила там дъщерята, измивайки цялата кръв от тялото й в банята. Самата тя няколко дни по-късно изпива антифриз и също си прерязва вените, но остава жива. В болницата тя е диагностицирана със сериозни травми по шията и гръдния кош. След края на лечението Доун Макин се оказва прикована до края на живота си към инвалидна количка заради увреждане на мозъка. Този факт, както и дълбоката депресия по време на убийството, бяха сметнати от съда за смекчаващи обстоятелства.

“Убили сте жертва, която ви е имала доверие. Детето е преживяло страшни психологични и физически травми преди смъртта си. В крайна сметка вие сте нанесли травми и на себе си. До края на живота вие ще бъдете прикована към инвалидна количка, до края на живота си ще помните това, което сте направили. Това също е наказание за вас”, каза съдията.

Следващите 12 г. майката-убиец ще прекара зад решетките. Тя може да бъде освободена предсрочно за добро поведение. / http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Медицинска сестра закла 4-годишната си дъщеря заради уволнение | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди