изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:54 EEST
Змей ни брои греховете    
ЛюбопитноПълна ревизия на личните досиета чак до девето коляно се извършва на небосклона. Процесът, известен като презапис на кармата, започва през септември. Той ще продължи година и половина и ще се отрази на всички зодиакални знаци. Мерилото са неусвоените стари съдбовни уроци. Звездното събитие по всяка вероятност е свързано и с прехода към новото по-високо ниво на съзнание на хомосапиенса, предсказано и от древните пророци и маите.

Отговорност за досиета на хората имат пазителите на човешката карма. През есента те ще отворят прашните си архиви с човешките грехове, постъпки, мисли и последствията от всичко това. В процеса ще им помогне Северният кармичен възел, известен в митичната астрология като Дракона Раху.
"Раху навлиза за година и половина в знака на Скорпиона. В тези периоди се прави презапис на личната карма на всеки от нас. Започват изкушения, на които не сме устояли, или ситуации и предизвикателства, в които сме се проваляли в миналото. Ще бъдем свидетели на драматични обрати,  очаквайте фатализъм в изборите, които правите", предупреди астропсихологът Емил Киров-Озариа.
Северният възел на кармата отива в сектора на астрологичния знак Скорпион, където определяща е планетата на сътресенията Плутон. По дефиниция тя носи трансформация, метаморфоза, изчистване на стари наслоявания и в личните взаимоотношения чрез конфликти и катарзис.
Трансформация на опита
"Преди да бъде архивирана, кармата на старото съзнание ще се спусне за доработване. Това ще се изрази в сексуални изкушения, познати още от времената на Содом и Гомор. Корупционните практики ще се засилят. Автоимунни заболявания ще се обострят, срив в имунитета. Скрити тайни и потискани дълго емоции като гняв, страх, завист, ревност, страст, коварство, изпепеляваща любов ще излязат наяве. Човек, например, е трябвало да научи даден кармичен урок, като помогне на някого в беда. Но той не го е направил. Друг пример - бил е провокиран, за да овладее емоционалното майсторство, но се е разгневил и от това са произтекли много негативи за него, здравето му и околните. Сега идентични ситуации на нов глас ще ни бъдат поднасяни. Ще имаме чувството, че Драконът на злото се е събудил. И в зависимост от това как ще реагира всеки един по целия свят, може би ще се реши дали човечеството ще се освободи от причинно-следствената мрежа на кармата", разкри окултистката Маг Зорница. Тя призова да променим отношението си към света и ближния. Това ставало чрез приемане на даден проблем като предизвикателство и възможност и трансформацията му после в жизнен опит.
Семката на бъдещето
Някои специалисти подкрепят това твърдение с едно прелюбопитно съвпадение. За това какви кармични уроци има да усвоява все още човечеството показвала планетата Сатурн. В момента на небосклона тя се намира в знака, отговарящ за приятелските и семейни връзки, Везни. Някои тълкуват съвпадението с това, че ни липсва "християнска коректност във взаимоотношения".
"Човек за човека е вълк. Отгоре ни се подсказва, че повече не може да се продължава така, трябва промяна. Кармата обаче не са само следствията от нашите или на предците ни постъпки, мисли, действия и желания. Карма е и всичко онова, което ни предстои в зародиш от сегашното ни положение - вярвания и ниво на осъзнатост. Тя е и натрупаните резултати в невидимия свят, които чакат ред за проявление във физическия в едно позитивно или негативно бъдеще",  коментира радиестезистът Радослав Димитров.
Ескалация на конфликтите
Астрологът Марги Паскалева изказва мнение, че тази есен е неизбежно изострянето на конфликтите в т. нар. горещи точки. Паскалева се обоснова с планетата на военолюбците Марс, която на 23 август влезе в знака на Скорпион и ще остане там до началото на октомври. Знакът и неговият управител Плутон се свързват с агресия, с атомна енергия, манипулации, демонстриране на власт и военна мощ, предупреди астроложката за възможна ескалация на напрежението в Сирия и Иран. Според нейния анализ най-предизвикателни са аспектите през втората половина на месец септември с растежа на Луната, като върхът на напрежението ще бъде в дните около пълнолунието на 30 септември.
В здравoсловен план Паскалева предупреди, че времето не е благоприятно за операции на дебелото черво, сфинктера, пикочния мехур и пикочопроводните пътища, пластика на маточните тръби, отстраняване на тумори, пиърсинг, скротални хернии. Марс в Скорпион и с неблагоприятни аспекти в личния хороскоп можел да създаде предпоставка в посочения период за възпалителни процеси на половите органи. Плутон има отношение към бактериите и вирусите, затова в този период имало риск да се появят вируси и инфекции, в това число и вътреболнични.
Социални сблъсъци
Според тълкуванието на инж. Киров подредбата на планетите на небосклона ще доведе до задълбочаване на кризата между бедни и богати. На този фон предизборните сблъсъци стартират с нова сила. "Няма да има привилегировани. Който не се придържа към традициите, не се съобразява с близките и здравия разум и не се въздържа от необосновани претенции, ще получи удар от стихиите на съперници, какъвто не е очаквал. Парите и сексът ще се превърнат в големи фактори за оцеляването на индивида. За вълна от насилие и престъпления да се подготви и МВР, защото започват нови саморазправи, в това число и между хората с пари", предупреди Озариа.
Заради Нептун и Плутон лидерите и политическите фигури по един много специфичен начин ще се чувстват откъснати и отречени от масите.  
Очаквайте в Мистериите на 18 септември: Кармичен
хороскоп до 2014 година
http://paper.standartnews.com
ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2012 Г. НА ЧЕРНИЯ ВОДЕН ДРАКОН
 


Сходни връзки

Змей ни брои греховете | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди