изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:02 EEST
В Англия: Бербатов ужили лошо сър Алекс    
СпортПресконференцията на Димитър Бербатов от понеделник предизвика сериозен отзвук в английските медии. Те акцентират на изказването на българския нападател, че мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е загубил уважението му.

Те отчитат, че такива искрени думи рядко излизат по адрес на шотландеца, дори и от прогонени от него футболисти, какъвто изглежда и случаят с Бербо.

"Бербатов никога не е бил твърде срамежлив, за да каже това, което му е на ума. Затова и не е учудващо, че той разкри какво наистина чувства към Сър Алекс.

Той не премери приказките си, за да изкаже огорчението си от тежкия изминал сезон в Юнайтед и каза, че мениджърът е загубил уважението му", пише Bleacher Report.

Всички останали английски медии отразяват изказването на българина и акцентират на думите му по адрес на Фърги. Според Daily Mail, нападателят дори го е "ужилил" с изказването си.

"Димитър Бербатов отправи жилеща лична атака към Сър Алекс заради отношението му през последния сезон. Той не смята, че е заслужавал да бъде замразен на пейката", пише изданието.

"Началото на края изглежда дойде, когато нападателят не беше оставен дори и на пейката във финала за Шампионската лига", отбелязва авторитетното издание ESPN.

Отзвукът от пресконференцията на Бербатов е широк не само в Англия. Думите му са цитирани от издания в Индия, Малта, дори Индонезия и Малайзия.
http://m.sportni.bg/


 


Сходни връзки

В Англия: Бербатов ужили лошо сър Алекс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди