изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:47 EEST
ТРЕТА ПОБЕДА ЗА ОТБОРА НА ВЕНЦИСЛАВ ЖЕЛЕВ    
СпортПродължава отличното представяне на отбора на Суворово в Североизточната "В" футболна група. В среща от третия кръг той постигна много ценна победа с 1:0 при гостуването си в Тервел на местния Септември. Това е трети пореден успех на Суворово от началото на сезона.

Силните игри и успешното представяне на отбора до голяма степен се дължат на новия треньор - Венцислав Желев, който доскоро бе състезател на Добруджа. Младият специалист привлече в състава петима футболисти от бившия си клуб - Николай Илиев, Здравко Петров, Явор Колев, Танер Надир и Преслав Пасев, а това вдигна класата на тима.

Зрителите в Тервел наблюдаваха интересен мач с голови положения пред двете врати. Още в 6-ата минута гостите бяха близо до откриване на резултата - след силен изстрел на Явор Колев топката премина на сантиметри покрай вратата. В 30-ата минута обаче гостите останаха с човек по-малко на терена, след като от игра с пресилен директен червен картон бе изгонен Явор Колев. Макар и в намален състав момчетата на Венцислав Желев не се отказаха да търсят победата и усилията им бяха възнаградени в 86-ата минута. След центриране на Николай Илиев от пряк свободен удар Иван Иванов засече топката и я прати в мрежата на домакините - 1:0 за Суворово.

След този успех отборът на Венцислав Желев продължава да е без загубена точка от началото на първенството и заема второ място в класирането.  

 

 


Сходни връзки

ТРЕТА ПОБЕДА ЗА ОТБОРА НА ВЕНЦИСЛАВ ЖЕЛЕВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди