изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:17 EEST
РАЗРЕШАВА СЕ ЛОВУВАНЕТО НА 6-ТИ СЕПТЕМВРИ – ДЕН НА СЪЕДИНЕНИЕТО    
Лов и риболовИзпълнителният директор на Изпълнителната агенция по горите издаде заповед, с която се разрешава груповото и индивидуално ловуване на дребен дивеч в четвъртък, 6-ти септември - Ден на Съединението, обявен за официален празник, както и съответно в събота и неделя (8 и 9 септември 2012 г.).

Заповедта се издава на основание Закона за лова и опазване на дивеча и Правилника за прилагане на същия Закон, според който се разрешава ловуването и в дните, обявени за официални празници.
По линия на организирания ловен туризъм и в дивечовъдните участъци, предоставени за стопанисване и ползване на юридически лица, ловуването трябва да се извършва в не повече от 3 от 7 последователни дни за един ловностопански район или по график, утвърден от държавното горско стопанство.

Контролът по изпълнение на заповедта ще се прилага от директорите на регионални дирекции по горите и председателите на Управителните съвети на ловно-рибарските сдружения. НДТ

 


Сходни връзки

РАЗРЕШАВА СЕ ЛОВУВАНЕТО НА 6-ТИ СЕПТЕМВРИ – ДЕН НА СЪЕДИНЕНИЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди