изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:54 EET
Мъж уби жена си в катастрофа край Благоевград    
НовиниСпасители от благоевградската “Пожарна безопасност и защита на населението“ близо час са се опитвали да освободят затиснатото при зверска катастрофа тяло на млада жена, която издъхнала по късно. Инцидентът станал до Благоевград, а автомобилът бил управляван от съпруга й.

Трагичният инцидент е станал час след полунощ на главен път Е-79, на входа на Благоевград откъм Симитли, съобщават от местото МВР. 36-годишната М.С. от София е пътувала на предната седалка на семейния автомобил, управляван от съпруга й. В колата са пътували и двете им деца тийнейджъри.

Водачът е загубил контрол над движещия се с много висока скорост “Мерцедес” и возилото се е врязало в дясната крайпътна мантинела, която пробила купето и нанесла тежки травми на жената. Близо час спасителите от ОУ на „Пожарна безопасност и защита на населението” в Благоевград са се опитвали да освободят затиснатото тяло на жената, която издъхнала по-късно.

Семейството се прибирало с двете си деца от Гърция след провалена резервация в хотел на полуостров Халкидики, където възнамерявали да прекарат четирите почивни дни.

В болница са приети и двете деца на семейството – момче и момиче, съответно на 15 и 16 години. Момчето е с разкъсана рана на ръката, а сестра му - с контузия на крака. Няма опасност за живота им. Техният баща също е ранен, макар и не тежко, и в шок от случилото се. И тримата са откарани във ВМА-София.

Вероятна причина за инцидента с фатален край е заспиване зад волана. / http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Мъж уби жена си в катастрофа край Благоевград | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди