изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:44 EEST
Памела Андерсън идва в българския VIP Brother    
Любопитно

Легендарната блондинка пристига у нас за старта на формата другата седмица с полет от Рио де Жанейро



Най-известната блондинка в света прие поканата да участва в предстоящото издание на VIP Brother 2012, съобщиха от Нова Телевизия.

Памела Андерсън пристига у нас за старта на формата другата седмица с полет от Рио де Жанейро.

Шоуто започва да се излъчва на 16 септември.

Това ще бъде първата поява на звездата във VIP издание на Big Brother и четвърто поред участие в риалити формата.

Последно Памела се появи в шоуто през септември 2011 г., когато изненадващо влезе в Big Brother Англия, за радост на феновете и участниците в предаването на Острова.

Предишните й две участия бяха през ноември 2010-а, когато бе гост-звезда в индийската версия на шоуто, а първото й участие беше през юли 2008-а в Австралия.

Близо два месеца продължиха преговорите със спасителката на плажа – бяха проведени общо 57 телефонни разговора с нейния агент и разменени точно 133 мейла.

Заради часовата разлика екипът на Нова ТВ буквално работеше по цели нощи, за да доведе Памела Андерсън в родния VIP Brother. Преговорите с агента й започваха в 20 ч. българско време и продължаваха до сутринта на следващия ден, разкриват от медията.

Самата Памела Андерсън е много въодушевена, че ще идва в България, защото много обича да пътува и да посещава нови места. По думите на нейния агент: "Направихме буквално невъзможното, за да планираме и осъществим участието й във VIP Brother България".

Идването на Памела в страната е довело до много сериозни промени в програмата й с цел да се напаснат всички ангажименти в този период - основният сред които е участието й в американското шоу Dancing Stars.

"Изключително сме щастливи, че ще имаме звезда от този ранг в Къщата. Преговорите бяха наистина много тежки. Най-трудно беше в самото начало, когато и ние самите не вярвахме, че ще успеем. Минахме през всякакви варианти, понякога дори си казвахме, че може и да не се споразумеем, но нито за момент не се отказахме и мисля, че това беше най-силната ни страна в преговорите”, разказва Антоний Мангов, програмен директор на Нова ТВ.

"Радваме се, че именно в родния VIP Brother зрителите за първи път ще видят толкова известна световна знаменитост и че за пореден път ще им покажем нещо различно и без прецедент”, допълва още той.

http://www.vesti.bg

Памела Андерсън (Pamela Anderson) Памела Андерсън (Pamela Anderson)1990 02 Pamela AndersonПамела Андерсън (Pamela Anderson)Памела Андерсън (Pamela Anderson) Памела Андерсън (Pamela Anderson)

Памела Андерсън (Pamela Anderson) се превъплъти в Божията майка

Памела Андресън ще е корица на Playboy за 11-ти път

Памела Андерсън ще се снима в еротична сцена с непознат

ПАМЕЛА АНДЕРСЪН ПОДНАСЯ ГОЛА ТОРТА НА ХЮ ХЕФНЪР

Памела Андерсън се грижи за пенисите на китовете

Памела Андерсън призна на децата си за порно записите

Памела Андерсън "без дрешки" на дизайнера Ричи Рич

ОЩЕ ЗА ПАМЕЛА АНДЕРСЪН

 


Сходни връзки

Памела Андерсън идва в българския VIP Brother | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди