изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:29 EET
Сексуалното воайорство и тръпката, която дава /18+/    
Здраве Забелязвали ли сте случайно някой да се съблича? Хареса ли ви? Ако сте човек, който прекарва голяма част от времето си, опитвайки се да види някоя жена по бельо, то вероятно вие сте воайор.

Какво е воайорство?

Воайорството представлява силен интерес, фетиш/перверзия или пристрастяване, в което дадено лице получава сексуално удоволствие да гледа как някой се съблича или се отдава на сексуален акт. Воайорството е против закона. То е нахлуване в неприкосновеността на личния живот, което няма как да бъде приемливо.

Воайорството и мъжката обсебеност

Воайорството е повече мъжка мания, отколкото женска. Мъжете са изключително любопитни, когато става въпрос за женската анатомия. Една жена трудно може да разбере този мъжки сексуален фетиш и неконтролируемото желание на някои мъже да видят гола жена.

Истината е, че във всички нас, жени и мъже се крие по един малък воайор. Ако сте мъж и видите хубава жена, няма как да не я загледате, просто от чисто любопитство. Същото се отнася и за жените, когато видят хубав мъж. Воайорската страна на всеки от нас остава в рамките на контрола, защото обществото ни е научило да гледаме на воайорството като перверзен акт.

Защо воайорството е толкова интересно?

С една дума – любопитство. Хората са устроени така, че трябва да знаят всичко. Както казахме, във всеки от нас има по един воайор. Разликата е само, че някои хора са пристрастени към това, а останалите са просто непринудени воайори. Няма нищо лошо да погледнете светещия прозорец на красивата съседка късно вечер, но не е нормално, ако стоите по цял ден с бинокъл в ръка, дебнейки момент, в който да я видите гола.

Воайорството и сексуалният ви живот

В случай, че сте пристрастени към воайорството, но искате да го задържите в рамките на нормалното има шест начина, които ще ви помогнат. Задължително преди това обяснете желанията на партньора си:

1. Използвайте огледала. Следващия път, когато правите секс поставете огледала странично до леглото или срещу вас. Така ще наблюдавате себе си и вашия партньор, но сякаш отстрани.

2. Ролева игра. Измислете някаква игра с партньора си. Накарайте го да отиде в другата стая и вие да го гледате тайно, докато се съблича. После може да размените ролите си.

3. Отидете на стриптийз клуб заедно. В стриптийз клуб имате избор между много и различни събличащи се жени, които спокойно може да гледате. Ако приятелката ви няма нищо против, задължително го направете.

4. Интернет. Сайтове като Chatroulette или Omegle са вашият идеален избор. Включете се заедно с партньорката си и гледайте други хора или други двойки.

5. Отидете на почивка заедно. Има много нудистки плажове или секс почивки, които са идеалната възможност да се запознаете с други хора като вас. Ако партньорката ви няма нищо против да се съблече за известно време, опитайте тази възможност.

6. Снимайте се. Докато правите секс с партньора си, се запишете. След това гледайте записа, но все пак внимавайте да не попадне в неподходящи ръце.

Воайорството е секси и приятна тръпка, но само, ако имате контрол над него и когато се случва във вашата спалня, с вашия сексуален партньор.

http://www.tialoto.bg

Служители в магазин в Германия правят гола скрита камера

Google Maps предлага забавление за жени

Забраниха скандалния клип на Лияна в Youtube /ВИДЕО/

Топ 10 еротични женски фантазии

Тийнейджърки предлагат виртуален секс за 10 лв. – с видео

Танго или порно?

Порноманиак снима тайно влюбени и ги пуска в мрежата

10 минути съзерцание на женска гръд дневно удължава живота с 5-7 години

Минет от Галена, цици от Андреа, облечена чалга от БСП

Лора Караджова: Любимата ми поза е задна прашка

Хлапе продава голи снимки на спортистки с MMS

Англичанка осъди мъжа си за воайорство

Памела Андерсън идва в българския VIP Brother

 


Сходни връзки

Сексуалното воайорство и тръпката, която дава /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди