изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:05 EEST
Борисов води 12 министри в Израел    
ПолитикаДванадесет министри води днес в Израел премиерът Бойко Борисов. В делегацията за двудневното посещение участват Цветан Цветанов, Николай Младенов, Ивайло Московски, Делян Добрев, Тотю Младенов, Нона Караджова, Мирослав Найденов, Вежди Рашидов, Лиляна Павлова, Аню Ангелов, Десислава Атанасова и Сергей Игнатов. Предвижда се съвместно заседание на двете правителства в Йерусалим, каквото имаше миналото лято и в София.
007009 Ерусалим / Jerusalem014 Ерусалим / Jerusalem030 Ерусалим / Jerusalem

Премиерът Бойко Борисов пък ще има срещи на четири очи с колегата си Бенямин Нетаняху и с президента Шимон Перес. Планирано е подписване на няколко документа за сътрудничество в областта на здравеопазването, информационните технологии и съобщенията, науката, културата и образованието, обясниха от "Дондуков" 1.
"В България ще има същата спешна помощ като в Израел след известно време. Надявам се, че нашите колеги ще ни дадат добри насоки как да променим нашата система", обяви вчера здравната министърка Десислава Атанасова, цитирана от БНР.

По план българската правителствена делегация трябва да посети концерт на наши джаз музиканти в Тел Авив. В програмата за вторник е предвидено и поднасяне на венец в комплекса "Яд Вашем", който е национален мемориал на холокоста и героизма.
"Много важна за България е 70-ата годишнина от спасяването на българските евреи, която се навършва през 2013 г.", каза пред БНР външният министър Николай Младенов. Той обясни, че ще се обсъжда обща програма за честванията. http://www.trud.bg
 


Сходни връзки

Борисов води 12 министри в Израел | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди