изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:10 EEST
Плевнелиев: Благодарен съм на Юлияна, че не произвеждаме латиносериал    
Политика Президентът Росен Плевнелиев не отрече, че зад всеки успял мъж стои една умна жена. В “Опасно близо” на bTV той благодари на съпругата си, че му помага да не произвеждат латиносериал по подобие на други президентски двойки, включително и американските.

“Едва ли е необходимо да се обясняваме в любов на трибуната”, каза президентът Росен Плевневлиев, визирайки речта на съпругата на Барак Обама. Според него това е някак си театрално на фона на факта, че САЩ могат да изпаднат в неплатежоспособност още следваща година.

“Сам си плащам разходите. Моите деца ходят на училище с автобуса, а не с правителствени мерцедеси”, подчерта Плевнелиев и изрази надежда, че синовете му няма да се променят през президентските му пет години.

Той обясни какво е за него днешната дата. “9 септември е ден първи на комунистическата държава”, заяви президентът и допълни, че “ДС също трябва да влезе в историята, но не някъде другаде, а в музея”.

“Не е важно кой реже лентите, а да има резултати”, отсече Плевнелиев. Той даде висока оценка на икономическата и енергийната политика на правителството: “Гордея се, че правителството постига реални резултати в диверсификацията. Икономисваме стотици милиони долари на годишна база."

” За мен са важни работещите институции. Затова изборът на Висш съдебен съвет е не по-малко важен от следващите парламентарни избори. За да вярват хората на институцията ВСС трябва да вярват на всички негови членове”, посочи Плевнелиев.

“Не мога да пренебрегна 700 000 подписа. Ще се съобразя с решението на НС и с конституцията по въпроса”,така президентът отговори на въпрос за референдума за АЕЦ “Белене”.

“Американците няма да казват какво да направим. Крайно време е да вземем нещата в собствени ръце Да знаем, че можем да бъдем водещи на Балканите.Да знаем, че гласът ни се чува все повече в Европейския съюз”, каза още президентът Плевнелиев. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Плевнелиев: Благодарен съм на Юлияна, че не произвеждаме латиносериал | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Плевнелиев: Благодарен съм на Юлияна, че не произвеждаме латиносериал
Автор: Anonymous да 2012-09-10 @ 08:54 EEST

Плевня,тиси срам за нацията!

Плевнелиев: Благодарен съм на Юлияна, че не произвеждаме латиносериал
Автор: Anonymous да 2012-09-10 @ 10:39 EEST
До колкото чета по медиите, тя му е била шута вече

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.61 секунди