изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:44 EEST
ФУМИЕ ФУКУИ УЧАСТВА В ЛЯТНА МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ „РУСАЛКА”    
КултураВ Зеления образователен център в Шабла гостуваха изпълнители от лятната музикална академия „Русалка” 2012, а клавирният концерт е бил посветен на 43-ата годишнина от обявяването на Шабла за град.


Участниците в тазгодишното издание на музикалната Академия, Фумие Фукуи (Япония) и Фидоси Керчев (България) са били представени от директора на академията Мария Банева.
Фумие Фукуи е позната на шабленци от гостуванията си през 2009 и 2011 година. Фидоси Керчев е на 14 години и е от Разград. Тази година, с концерт той отбелязва 7-годишното си обучение в музикалната школа „Илия Бърнев”.
На музикалния конкурс „Музиката и Земята”  през 2011 година той получава специалната награда за руска музика. През 2012 г. на същия конкурс е удостоен със специалната награда за артистично изпълнение. През миналата година талантливият пианист е приет във висшата школа „Скола канторум“ в Париж, където успешно полага годишния си изпит за завършена първа година. Отлични резултати постига и в музикалната академия „Сан Даниеле” в Италия.
Сериозна роля в подготовката на Фидоси имат майсторските класове. Предстоят му участия в поредната музикална академия в Бургундия, Франция, подготовка и участия в няколко международни конкурса.
Тази година Фидоси завърши седми клас в ОУ „Васил Левски” в Разград, а наесен ще бъде възпитаник на Националното музикално училище “Любомир Пипков” в София.
НДТ

 


Сходни връзки

ФУМИЕ ФУКУИ УЧАСТВА В ЛЯТНА МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ „РУСАЛКА” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди