изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:56 EEST
Убиха мъж с ловна пушка в Трън    
Ред и сигурностМъж е застрелян с ловна пушка в Трън. Убитият е 25-годишният Станислав Василев. Инцидентът е станал снощи, около 22 ч., в заведение в квартал "Баринци", съобщава МВР.

Жертвата е от ромски произход. Простреляният е закаран в болница, но е починал вследствие на огнестрелната рана в гърдите. По данни на негови близки през деня бил на работа, прибрал се, а по-късно тръгнал към близък магазин, където го застигнал куршумът.

Според запознати, вече има заподозрян за убийството.

Осведомени твърдят, че предполагаемият убиец преди около две години е пострадал при побой. Той се опитал да разтърве група мъже, които се биели, но бил ударен с дърво по главата.

Вследствие на удара получил черепно-мозъчна травма и бил в кома около 20 дни. Предполага се, че е бил ударен от убития ром. До късно снощи убиецът не бе задържан.

Полицията прави втори оглед на мястото на убийството. Разследват се двама-трима души като участници в инцидента, уточниха от Районното управление на полицията в Трън. http://news.ibox.bg

 


Сходни връзки

Убиха мъж с ловна пушка в Трън | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди