изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 06:47 EEST
2500 евро заплата за готвачи в Австрия    
Европейски съюзМинимум 2500 евро месечна заплата, ски карта с намаление, безплатно настаняване в първокласна хотелска стая и храна. Това е най-атрактивната оферта за български готвачи, които искат да работят в Австрия през зимния туристически сезон. Заплащането е за 6-дневна работна седмица на пълен ден. Предложението е публикувано на сайта на българската Агенция по заетостта www.az.government.bg.

Позицията е заместник главен готвач в хотел в ски курорта Цюрс. Изискват се завършено образование по професията и добри познания по немски език. Кандидатства се с диплома, сертификати, автобиография със снимка и мотивационно писмо на немски език.
Подобни предложения за сезонна работа има и в други австрийски курорти. Търсят се готвачи за супи и салати, за приготвяне на десерти и закуска. Заплащането е по договаряне и може да варира според квалификацията, опита и работното време. Минималната заплата е 1339 евро.
Желаещите трябва да изпратят документи до 9 октомври на адреси, които са публикувани на сайта на Агенцията по заетостта. Интервютата с одобрените кандидати ще бъдат на 13 октомври в хотел “Аква” в Бургас.
На същата дата и място ще има и трудова борса за желаещи да работят в Германия. Засега са обявени по 10 свободни места за готвачи, келнери, сервитьори. За всички позиции заплащането е от 1400 до 2200 евро. Квартирата и храната са осигурени. Местата са за срочна или постоянна заетост.
Най-строги са изискванията към рецепционистите. Те трябва да имат завършено образование в областта на хотелиерството и туризма, минимум 2 години опит на същата позиция и много добри познания по немски език (поне ниво C1). Готвачите трябва да владеят модерната и интернационалната кухня. Предимство е дългогодишен опит в приготвянето на студена кухня, сосове, десерти, супи и гарнитури.
Германия е обявила и 10 свободни места за българи в заведения за бързо хранене като “Макдоналдс”, “Бъргър кинг”, “Пица хът” и KFC. Заплатата е от 1270 до 1500 евро според опит и договарянето с работодателя.
http://www.trud.bg/


 


Сходни връзки

2500 евро заплата за готвачи в Австрия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди