изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:23 EET
20-годишен ще отговаря за две кражби и опит за трета пред Районен съд - Балчик    
Ред и сигурностНа 13.09.2012 г. Районен съд – Балчик, е насрочил за разглеждане наказателно дело срещу 21-годишния Из. Г. Ис. от гр. Балчик. Районна прокуратура – Балчик, е повдигнала срещу него обвинителен акт за три деяния, извършени в гр. Балчик при условията на продължавано престъпление и на повторност в немаловажен случай.

На 19.02.2012 г. от имот в гр. Балчик той е отнел 2 броя медни лозарски пръскачки на стойност 90 лв., собственост на балчиклия. На 27.02.2012 г. е отнел телевизор, оценен на 90 лв., собственост на гражданка на Балчик. На 15.04.2012 г. от трети имот, чрез разрушаване и повреждане на прегради, здраво направени за защита на имот – счупване на прозорци, е направил опит да отнеме чужди движими вещи, собственост на друг балчиклия. Деянието е останало недовършено по независещи от дееца причини.

В обвинителния акт е посочено, че на 19.02.2012 г. след обяд Из. Ис. влязъл в дома на балчиклия и от стопанска постройка, чиято врата била отворена взел две медни лозарски помпи. Изкарал маркучите им и ги оставил в стопанската постройка. Помпите поставил в чували и ги отнесъл в пункт за изкупуване на вторични суровини. Там предал медните помпи срещу 40 лв., които изхарчил за храна.

На 27.02.2012 г. Из. Ис. се качил на тераса на първия етаж на жилищен блок в гр. Балчик. Той избутал балконската врата, влязъл в апартамента и взел телевизор „Волтел” заедно с дистанционното  и го занесъл в дома си. Опитал да продаде телевизора за 30 лв., но никой не го купил. След разобличаването му телевизорът е върнат на собственичката.

Вечерта на 14.04.2012 г. Из. Ис. посетил свой познат в квартирата му и се почерпили. Когато си тръгнал бил пиян и не помни как се озовал в дома на хазаина. Прокуратурата уточнява, че той е счупил стъклото на прозорец на втория етаж на къщата. Започнал да рови, за да открадне нещо. Бръкнал в един кашон и се порязал на електрическа скара. Забърсал кръвта си на бял парцал, който бил в близост до кашона. После слязъл на първия етаж, но се объркал, и за да излезе навън, счупил друг прозорец. Така не взел нищо.

Из. Ис. има начално образование, безработен е, не е семеен, осъждан е.

 


Сходни връзки

20-годишен ще отговаря за две кражби и опит за трета пред Районен съд - Балчик | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди