изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:26 EEST
Неочакван обрат за украинските Спящи красавици    
Любопитно Арт инсталация с истински Спящи красавици, които обещаха да се омъжат за посетител, който ги събуди с целувка, завърши неочаквано, когато едно от момичетата отвори очи след целувка от жена.

Посетителите се стекоха тази седмица към Националния музей на изобразителното изкуство в украинската столица Киев, за да зърнат необичайния интерактивен проект. Пет красиви млади жени се редуват да спят в галерията с обещанието да се омъжат за принца, който ги събуди от дълбокия сън.

Но принцът на участничката Яна Гуржи се оказа принцеса, след като тя решила да отвори очи, когато била целуната по челото. "Бях удивена, когато отворих очи и видях момиче", каза 24-годишната преводачка. Украйна не разрешава гей браковете, така че се оказало невъзможно двете момичета да сключат брак и по този начин да изпълнят договора, който са подписали.

Яна обаче е убедена, че за нетрадиционната среща има някаква причина. "Смятам, че не е съвпадение, че се срещнахме по този начин. Тя е много интересен човек, така че се надявам да имаме някакво професионално и творческо партньорство", сподели младата жена.

Проектът "Спящата красавица" е дело на родения в Украйна художник Тарас Полатаико, който сега живее в Канада. "Идеята зад проекта е търпение. Нашият народ може да бъде търпелив дълго време. Докато Красавицата спи, цялото царство също спи. Ако царството иска да се събуди, Красавицата трябва да бъде пробудена", заяви художникът.

"И петте момичета, които избрах, са прекрасни, умни и очакват истинската любов. Имаме по трима-четирима посетители всеки ден, които искат да събудят Спящата красавица, както мъже, така и жени. Това не е брачна агенция. Това е магия, приказка. Никой не знае как ще свърши тя", допълни Полатаико. /БГНЕС
http://news.bgnes.com
 


Сходни връзки

Неочакван обрат за украинските Спящи красавици | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди